NIŠTA OD GLAVNE ULOGE S KARANOM: / Severina tražila 200.000 kuna po izvedbi pa je zamijenili?

Image

Godinama najavljivani projekt u kojem su glavnu ulogu trebale imati estradne zvijezde pada u vodu, a šuška se kako je riječ o premalim honorarima.

20.1.2017.
9:46
Ivo Čagalj/PIXSELL

Glavne uloge u mjuziklu Nenada Ninčevića i Gorana KaranaNaša bila storija ipak neće ponijeti estradne zvijezde već glumci, pišu 24 sata. Iako se godinama najavljivao mjuzikl u kojemu bi se pojavile najveće domaće estradne zvijezde, pjevači će nastupiti samo u prve tri izvedbe.

"Ne možemo u skladiti nastupe pjevača s terminima mjuzikla. To su najveće pjevačke zvijezde koje imaju koncerte svakog vikenda", rekao je skladatelj Ninčević.

No, šuška se kako su pravi razlog odustajanja zvijezda od projekta premali honorari. Prema glasinama, Severina za svako svoje pojavljivanje u predstavi traži po 200.000 kuna.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ninčević demantira te navode.

"Nitko od pjevača nije ni pitao za honorar. Svi su spremni pjevati besplatno. Sve što su dosad snimili bilo je o njihovu trošku. Nitko, uključujući i Severinu, nije tražio ni za putne troškove", kaže skladatelj.

Redateljica Nina Kleflin ovih će dana održati audicije i tražiti glumce koji će utjeloviti likove Naše bile storije.

Mjuzikl prate sami pehovi, i tako već osam godina. Severina je dvaput ozlijedila nogu, no Ninčević je nije želio zamijeniti. Problema su imali i drugi. Tako je producentu Nenadu Šiškovu obolio otac pa je projekt bio na čekanju osam mjeseci. Premijera je trebala biti u ljeto 2013., no tada se razbolio Vinko Coce, koji je trebao glumiti Severinina oca Vinka. Naposlijetku je preminuo.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Bili smo uvjereni da će ozdraviti, ta uloga bila je napisana baš za njega. Nažalost, moj prijatelj premijeru nije dočekao", rekao je Ninčević.

Cocu, koji je preminuo u 59. godini, zamijenit će tenor splitskog HNK-a Stefan Kokoškov. Osim Severine, od slavnih osoba će pjevati Giuliano, Tedi Spalato, Danijela Martinović, Arijana Čulina i Snježana Šiškov Sinovčić.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali