NINA BADRIĆ POSLALA ZNAKOVITU PORUKU: / 'Sve mi je izglednija ona ideja o kopanju krumpira...'

Godinu dana otkako ne radi, pjevačica se osvrnula na poruku gospođe koja ju je prošle godine pozvala da dođe raditi u polje i potpuno okrenula ploču

13.3.2021.
17:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kada je u srpnju 2020. spomenula kopanje krumpira i na društvenim mrežama se oglasila videoporukom kojom je zamolila Ministarstvo da svim estradnjacima ponovno dopusti raditi, Nina Badrić (48) podigla je popriličnu prašinu u medijima. Neki su je podržali, dok je od drugih dobila oštre kritike.

"Evo, za nekoliko dana vadimo krumpir u okolici Bjelovara, pa pozivam Ninu, Severinu i ostale estradnjake koji su uzeli pomoć od 4000 kuna da dođu prisnažiti u polje", komentirala je tada cinično jedna gospođa.

Godišnjica prisilnog godišnjeg odmora

Badrić se osvrnula na taj komentar riječima kako je "naslađivanje nad bilo čijom nevoljom poraz ljudskosti". Danas, godinu dana otkako ne radi, pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s buketom cvijeća i poželjela si sretnu "godišnjicu prisilnog godišnjeg odmora" te označila da se nalazi u - Nigdjezemskoj. A čini se da se i predomislila oko kopanja krumpira.

"Nove pjesme se snimaju, planova je puno u mojoj glavi, ali glazba i nastupi su ionako trenutno nebitni i zabranjeni. Sve mi je izglednija ideja o kopanju krumpira (ako ima još takvih prijedloga za posao, samo dajte, najte se štedjeti), a do tada mogu picnuti frizuru pa da barem ovdje izgleda da je sve super cool. Pozdrav uz pjesmu 'Radnička odmara se klasa, plavi se Jadran talasa'", poručila je Badrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prije toga, objavila je izazovnu fotografiju iz kožnate crvene fotelje prisjetivši se dana kada je bila u žiriju hrvatske inačice talent showa "Voice". U dekoltiranoj haljini Nina je istaknula grudi i uz fotku napisala: "Bit će kako bude, al’ nitko nam ne može zabraniti da se volimo i smijemo!"

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali