SVE TO UZ SMIJEŠAK / Nika Antolos izgubila je svoju Bibliju i hitno otišla po novu: 'Jednostavno je nestala iz stana... U tim stranicama je svo bogatstvo'

Image
Foto: Instagram

Ništa ju nije moglo zaustaviti da ode po novu

30.11.2023.
7:43
Instagram
VOYO logo

Nika Antolos, pjevačica grupe Feminnem, na svom se Instagram profilu osvrnula na njezin gubitak Biblije, a tvrdi kako je naprosto nestala iz njezina stana.

Na svojoj je fotografiji na Instagramu pozirala s potpuno novom Biblijom, naglašavajući kako je ništa, pa ni kišno jutro, nije moglo zaustaviti da ode po novu, jer je njezina stara naprosto isparila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I sve to uz smiješak, mokri rub na hlačama i dignutu kosu. Trčkarala sam nekako opijena pred Božićnim gradom sto se već spremio zasjati. Te ugašene lampice navješćuju jedan od nama najvećih dana. Božić. Rođendan mome Kralju. I tako, trčim ispred katedrale i kužim, kako idem po Božja ljubavna pisma meni. Nama. U tim je stranicama sve bogatstvo. Kao i te postavljene, a još ugašene lampice, Biblija navještava sjaj i povrat moga Oca. Pa badava se trudila kiša, mokra kosa i ljuti vozači. Mir nije posljedica tijela, već duha, a o ničemu sem odnosu s Kristom ne ovisi. Mogu sjati i puno prije, nije do kiše ili dana ako tako nije. Netko vječni kraj čeka, a netko se druži s Kristom puno prije. Blagoslovljen utorak prijatelj", ponosno je napisala Nika u svojoj Instagram objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Instagram

Oglasilo se mnogo njezinih obožavatelja, a komentari su većinski pozitivni.

"Nika, pametna si, lijepa i jaka žena, uživaj čitajući Bibliju. Bog te blagoslovio", "Savršena si", glasili su komentari ispod njezine objave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo se kako se pjevačica dugi niz borila s multiplom sklerozom, a nedavno je objavila kako je prošlo četiri godine od njezine bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaka patnja ima smisao, ne odmah, ali jednom ga uvidiš. Znala sam da ću ozdraviti, samo nisam znala kako", napisala je u svojoj objavi.

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo