Play ponuda

'NIJE POGINULO 39 LJUDI, POGINUO JE JEDAN STIL ŽIVOTA': / Rendeli opisala kako je izgledao klub u kojem se dogodio masakr

Image
Foto: Instagram

Domaća voditeljica je prvi post na društvenim mrežama u ovoj godini posvetila terorističkom napadu u Turskoj.

2.1.2017.
8:04
Instagram
Play ponuda

Poznata domaća voditeljica Nevena Rendeli svoju prvu objavu na društvenim mrežama u novoj godini posvetila je terorističkom napadu u turskom noćnom klubu Reina u kojem je poginulo 39 osoba.

Kako je otkrila na Instagramu, i sama ga je posjetila prije desetak godina.

Image
PREPOZNAJETE LI JE? /

Nevena Rendeli u društvu poznate, zgodne plavuše

Image
PREPOZNAJETE LI JE? /

Nevena Rendeli u društvu poznate, zgodne plavuše

"U Reini sam bila prije desetak godina. U Europi tada još nije bilo terorizma, barem ne u ovakvom obliku, a najveći problem je bio kako ući u Reinu, a ne kako iz nje pobjeći. Bio je to najbolji klub u kojem sam ikad bila, tik uz Bospor, dosta skup, jako fancy, svi u haljinama, štiklama, šampanjac tekao u potocima, svirali su najbolji DJ-i svijeta, a mogao si ući samo na pozivnicu.

Nije danas poginulo 'samo' 39 osoba, poginuo je jedan stil života. Mladost, ludost, dobar provod pa čak i uspomene, jer sad više na spomen Reine nikome prvo na pamet neće pasti najbolji klub u kojem se ludo provodilo već još jedan klub u kojem se dogodio terorizam.

Obožavam Istanbul, volim taj njegov kontrast, povijest, a sadašnjost i budućnost mi se sve manje sviđaju. Voljela bih da znam što učiniti, ali ne znam pa piskaram prvi post u 2017. s nadom da će možda biti posljednji ovakav, tužno sjetan.

Ova fotka je od prošle godine s posljednjeg posjeta Istanbula kad je bomba eksplodirala na Sultanahmetu", napisala je Rendeli u opisu fotografije koju je objavila.

Play ponuda
Play ponuda