TWITTER JE GORIO

NESRETNA ‘MAČKICA’: Melania Trump na debatu došla u ‘pussy’ bluzi, ruga joj se čitav internet

Supruga predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa na debatu je došla u bluzi zbog koje je postala predmetom sprdnje na društvenim mrežama.

Melania Trump je svom suprugu Donaldu Trumpu prouzrokovala dodatne probleme pred izbore nakon što se na sinoćnjoj debati pojavila u bluzi zbog koje su korisnici društvenih mreža razapeli predsjedničkog kandidata.

EVO KOGA JE SVE SINOĆ DONALD TRUMP USPIO RAZLJUTITI: ‘On je budala!’

Elegantna kao i uvijek, Melania se pojavila u Guccijevoj bluzi s mašnom oko vrata, a sve bi bilo dobro da se bluza zbog dotične mašne ne zove ‘pussy-bow silk crepe de chin shirt’.

Melania je bila vrlo elegantna
Melania je bila vrlo elegantnaFoto: SCOTT OLSON/AFP

S obzirom na snimku koja je nedavno procurila na internet, a u kojoj Trump koristi riječ ‘pussy’ u sasvim drugačijem kontekstu, društvene mreže su se zapalile.

‘ON JE SVINJA, IDIOT I SRAMOTA ZA DRŽAVU’: De Niro rekao što misli o Donaldu Trumpu – i nije štedio uvrede

Trump je na snimci rekao kako je toliko slavan da bez pitanja može hvatati žene za njihove intimne dijelove (‘pussy’), a s naslovnica medija je vrištalo ‘Grab them by the pussy’, odnosno ‘hvatanje žena za mačkice’.

Korisnici Twittera, maštoviti kao i uvijek, uskoro su počeli pisati razno razne pošalice na račun Melanijine mačkice.

SLAŽE SE S DE NIROM: I Roger Waters popljuvao Trumpa: ‘On je svinja’

“Sviđa mi se Melanijina pussy-bow bluza. Pitam se je li joj je muž dohvatio iz ormara?”, jedna je od fora na račun Melanijine bluze.

Povratak na Net.hr