NERAZDVOJNI U LJUBAVI, NERAZDVOJNI U POSLU: / Supruga Massimu pravila društvo na setu 'Zvijezda'

Image

Eni je svojevremeno s Massimom putovala u Beograd i kada je, također kao član žirija, snimao glazbeni reality show X Factor Adria.

23.4.2017.
13:45

Massimo Savić je preuzeo odgovornu ulogu člana žirija glazbeno natjecateljskog showa Zvijezde. S Tonyjem Cetinskim, Goranom Lisicom Foxom, Mirelom Priselac Remi i Majom Bajamić, Massimo je krenuo u potragu za novim mladim pjevačkim talentima, a društvo mu na setu showa pravi supruga Eni.

"Snimanje je trajalo od ranog jutra do kasnih večernjih sati i jedino je ostalo još malo snage da se podružim s Foxom i Ginom", opisao je Massimo ukratko atmosferu na snimanju Zvijezda koje se odvijalo u Pinkovim studijima nedaleko Beograda.

"Beograd je danas sasvim drugačiji grad nego 1987. kad sam živio u njemu", dodaje glazbenik.

Eni često prati Massima na poslovnim putovanjima, na kojima, unatoč pretrpanom rasporedu, uvijek trude pronaći vrijeme za sebe. Uoči odlaska na set Zvijezda par je proslavio dvadeset i petu godišnjicu braka, a Massimo je supruzi za srebrni pir priredio pravo iznenađenje. Naime, glazbenik je, prema vlastitoj ideji i dizajnu, dao izraditi prekrasan prsten, simbol njegove ljubavi, poštovanja i zahvale za sve lijepe godine koje su proveli zajedno.

A kako su tekla snimanja i što se na posljetku snimilo, gledatelji će moći vidjeti vrlo uskoro. Potraga za najsjajnijom glazbenom zvijezdom i novom estradnom nadom samo što nije krenula!

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali