TKO BI REKAO? / Nakon smrti princeze Diane mnogi su Camillu prezirali, a tek je sada jasno kakva je ona zapravo osoba

Image
Foto: Profimedia

Kraljevski fotograf ispričao je da je Camilla Parker Bowles daleko ljubaznija od pokojne princeze Diane

4.6.2022.
12:02
Profimedia
Play logo

Nakon tragične smrti princeze Diane, mnogi nisu mogli ni smisliti novu ženu princa Charlesa, Camillu Parker Bowles. No, kraljevski fotograf Arthur Edwards sada tvrdi da je Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, ljubaznija i puno pristupačnija od princeze od Walesa.

'Lakše je s njom'

"Diana je mrtva već 25 godina, tako da polako pada u zaborav kod ljudi i oni su sada prigrlili Camillu. I znate što? Camilla je ljubaznija od Diane, lakše je s njom. Diana je znala biti loše volje i tada nije razgovarala s vlastitom majkom, ali ni sa Sarah Ferguson zbog smiješnih svađa. To nećete doživjeti od Camille", izjavio je Arthur za magazin Stellar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Podsjetimo, Camilla je prije nekoliko mjeseci posjetila ukrajinsku zajednicu u Velikoj Britaniji kada nije mogla suspregnuti suze tijekom čitavog posjeta kojeg su zabilježile kamere. Naime, princ Charles i Camilla htjeli su iskazali svoju podršku Ukrajini te su posjetili njihovu zajednicu u Velikoj Britaniji. "Molimo za vas", rekla je kratko vojvotkinja od Cornwalla i stekla dodatne simpatije i podršku javnosti.

Image
NOVA DRAMICA NA DVORU /

Kraljica tijekom proslave po prvi put vidjela praunuku: Kraljevski pomoćnici Meghan Markle i princa Harryja drži pritajenima

Play logo

Charles i Camilla vjenčali su se 9. travnja 2005. u dvorcu Windsor, nakon što je kraljica Elizabeta dopustila sin u vezu s Camillom i smanjila kontroverze oko njihovog odnosa. Vojvotkinja od Cornwalla nikad nije bila draga javnosti zbog svoje uloge u odnosu princa Charlesa i pokojne princeze Diane, no čini se kako se i to s godinama promijenilo, a mnogi nagađaju da bi ona mogla biti i nova kraljica.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo