Play ponuda

Najplaćeniji klinci mlađi od dvadeset

shimmer fallback

Većina slavnih osoba u samo jednoj godini zaradi više nego mi, obični smrtnici tijekom cijeloga života. U ovih deset slučajeva radi se o savršenoj kombinaciji sreće i puno, puno rada.

24.12.2011.
14:40
Play ponuda

Justin Bieber, 17 godina, 53 milijuna dolara

Ovu kanadsku superzvijezdu otkrili su 2007. godine, i to na YouTubeu. Justin je tada imao samo 13 godina. Nakon što je sklopio suradnju s Usherom, okusio je munjevitu slavu, koja mu je u samo tri godine donijela zaradu od 53 milijuna dolara. Njegov dokumentarac Never Say Never zaradio je 73 milijuna dolara, a njegov parfem Someday 30 milijuna.

Miley Cyrus, 18 godina, 48 milijuna dolara

Mlada glumica Miley Cyrus, poznatija kao Hannah Montana, 2010. godine zasjela na 13. mjesto Forbesove liste najplaćenijih celebrityja, sa zaradom od 48 milijuna dolara. Po jednoj epizodi Disneyjeve serije Hannah Montana, Miley je zarađivala 15.000 dolara. U lipnju prošle godine ova je popularna slatkica izdala treći studijski album Can't Be Tamed, da bi se u 2011. godini posvetila filmskoj karijeri.

Nick Jonas, 19 godina, 12,5 milijuna dolara

Ovaj je mladić glazbenu karijeru započeo na Broadwayu. Njegov prvi demouradak bio je zaslužan za blistavu budućnost benda Jonas Brothers. Zajedno sa svojom braćom Joeom i Kevinom snimio je seriju Jonas L.A. i film Camp Rock u dva nastavka. Godine 2008. dečki su osnovali bend Jonas Brother, a prvi album izdali su prošle godine. On je, naravno, dosegao vrhunsku zaradu i blistavu slavu.

Taylor Lautner, 19 godina, 8,5 milijuna dolara

Zvijezda filma SumrakTaylor Lautner karijeru je započeo kao zvijezda karatea. Imao je nekoliko epizodnih uloga u serijama The Bernie Mac Show i My Wife and Kids, te je dao glas u nekim animiranim filmovima. Nakon što je prihvatio ulogu u Sumraku, stekao je veliku slavu i, naravno, zaradu.

Angus T. Jones, 18 godina, 8,3 milijuna dolara

Mladi glumac Angus T. Jones prošle je godine potpisao ugovor s televizijskom kućom CBS za ulogu Jakea Harpera u humorističnoj seriji Dva i pol muškarca. S obzirom da ugovor iznosi 7,8 milijuna dolara, Angus će tijekom dviju sezona zarađivati nevjerojatnih 300.000 dolara po epizodi.

Miranda Cosgrove, 18 godina, 7 milijuna dolara

Prošle godine ova je zgodna brineta potpisala ugovor s Nickelodeonom – pojavit će se u 26 epizoda serije iCarly i za to dobiti 180.000 dolara po epizodi. Prije ovog basnoslovnog ugovora Miranda je ostvarila uspjeh filmom Sparks Fly, koji je premijerno prikazan u travnju prošle godine.

Selena Gomez, 19 godina, 5,5 milijuna dolara

Nakon što se pojavila u serijama The Suite Life of Zack & Cody i Hannah Montana, Selena Gomez dobila je ulogu u Disneyjevoj seriji Wizards of Waverly Place te zarađivala 25.000 dolara po epizodi. Godine 2009. Selena je osnovala bend Selena Gomez & the Scene, te u samo dvije godine izdala čak tri albuma. Posljednji album popeo se na 21. mjesto Billboardove ljestvice.

Jaden Smith, 13 godina, 5 milijuna dolara; Willow Smith, 10 godina, 4 milijuna dolara

Popularni klinci Jaden i Willow Smith nastavili su utrku za novcima svojih slavnih roditelja, Willa i Jade Pinkett Smith. Oboje su glumili s tatom: sin Jaden u filmu The Pursuit of Happyness, a kći Willow u filmu I Am Legend. Nakon tih početaka Jedan je dobio ulogu u remakeuKarate Kida, te surađivao s Justinom Bieberom na pjesmi Never Say Never. Tim je angažmanima zaradio 5 milijuna dolara. Malena Willow sa samo 10 godina izdala je svoj prvi singl Whip My Hair i zaradila 4 milijuna dolara.

Dakota Fanning, 17 godina, 4 milijuna dolara

S navršenih 17 godina Dakota Fanning bila je puno uspješnija od mnogih glumica koje se tim poslom bave cijeli život. Do početka ove godine bila je angažirana u čak 31 filmu, a njezini najnoviji projekti uključuju tri od četiri nastavka popularnog Sumraka.

Play ponuda
Play ponuda