Play ponuda

MONIKA KRAVIĆ POKAZALA DEKOLTE I ZAPJEVALA UZ PETRA GRAŠU: / 'Nekad čini mi se da je propalo sve, ništa neće da krene'

Image
Foto: Instagram

Monika je krajem prošle godine izjavila da ne misli odustati od ljubavi, a ovih dana uživa u provodima s prijateljicama.

18.12.2017.
10:49
Instagram
Play ponuda

Monika Kravić nedavno se razvela od nogometnog menadžera Marija Mamića koji se nedugo nakon razvoda oženio za Tiju Jurčić. Za razliku od njega, Monika uživa u samačkom životu i često u društvu prijateljica obilazi zagrebačke klubove. Ovaj vikend je bila na rođendanskoj zabavi u društvu Kristine Bradač koja je na Instagramu objavila zanimljive prizore s proslave.

shimmer fallback
shimmer fallback

Monika je u jednom trenutku zapjevala s Petrom Grašom, i to njegov hit 'Ko nam brani' pa se klubom orilo: 'Nekad čini mi se da je propalo sve, ništa neće da krene'. Unatoč srcedrapajućim stihovima, Monika je nakon raspada braka rekla da ne namjerava odustati od ljubavi.

'Ljubav je jedino ono što nas može istinski pokretati u životu. Ljubav je i žrtva, ljubav su i leptirići. Ljubav ima mjesta i kod mene i nikad nisam odustala od nje. Umrla bih kad bi prestala razmišljati o ljubavi u svakom smislu', izjavila je Monika u prosincu 2016.

Play ponuda
Play ponuda