Play ponuda

MONIKA KRAVIĆ OTKRILA GDJE SE SKRIVALA: / Oduševljeni fanovi obasuli su je komplimentima i lajkovima

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Monika je bila ležerno odjevena, a na sebi je imala kožnati sako, traperice i bijelu pamučnu majicu

15.10.2020.
10:29
Marko Lukunic/PIXSELL
Play ponuda

Bivša voditeljica Monika Kravić vrlo je tajanstvena kada je njezin privatni život u pitanju te se nakon razvoda od Marija Mamića povukla iz javnosti. U potpunosti se posvetila sinovima Josipu i Jakovu. Ipak, na svom je Instagramu počela otkrivati neke detaljčiće iz svoje svakodnevice.

Image
NOVA LJUBAV NAKON RAZVODA: /

Monika Kravić je u vezi s poznatim zagrebačkim odvjetnikom?

Image
NOVA LJUBAV NAKON RAZVODA: /

Monika Kravić je u vezi s poznatim zagrebačkim odvjetnikom?

Monika je u svojoj najnovijoj objavi pozirala u redakciji Narodnog radija na kojem radi u programskom odjelu gdje sudjeluje u kreiranju sadržaja. Lijepa brineta bila je ležerno odjevena, a na sebi je imala kožnati sako, traperice i bijelu pamučnu majicu.

"Znali su me pitati gdje sam se sakrila... Evo, tu sam bila! Nikad nisam niti otišla, samo sam sada s druge strane", napisala je u opisu objave, a fanovi i kolege nagradili su je brojnim lajkovima i komplimentima.

Početkom godine po kuloarima se pričalo kako je Monika u vezi sa zagrebačkim odvjetnikom Franom Olujićem, sinom odvjetnika Željka Olujića. Iako nitko od njih dvoje nije potvrdio te glasine, u javnosti su se počeli pojavljivati zajedno sredinom ožujka.

Play ponuda
Play ponuda