SLUČAJNO PUCAO? / Snimio je trenutak svoje smrti: Mladi reper (17) poginuo snimajući video za TikTok

Image
Foto: Shutterstock

Društvenim mrežama kruži video mladog repera koji je zabilježio u zadnjim trenucima svojega života

22.5.2024.
15:39
Shutterstock
VOYO logo

Sedamnaesetogodišnji reper Rylo Huncho iz savezne države Virginije u SAD-u izgubio je život nakon tragične nesreće koja se dogodila dok je snimao video za društvene mreže. Obitelj i prijatelji tuguju, a predmet rasprave jest radi li se o samoubojstvu ili nezgodi koja je izazvala tragediju.

Image
PRVA DAMA SRBIJE /

Vučićeva supruga oduševila na modnoj reviji: Lijepa Tamara mogla bi stati i na pistu

Image
PRVA DAMA SRBIJE /

Vučićeva supruga oduševila na modnoj reviji: Lijepa Tamara mogla bi stati i na pistu

Iako policija nije službeno potvrdila identitet žrtve, obitelj i prijatelji potvrdili su da se radi o maloljetnom glazbeniku. Slučaj još uvijek ostaje pod istragom policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimio je trenutak kada je poginuo

Društvenim mrežama kruži video koji je zabilježio zadnje trenutke mladićeva života. U videu mladi reper pjeva i pleše, a u rukama mu se nalazi pištolj sa zelenim laserskim svjetlom. Kasnije u videu, čini se, skida osigurač s vatrenog oružja te ga upire prema vlastitoj glavi. Potom se čuje pucanj, a on zbog snažnog udarca pada na pod zajedno s kamerom.

Nekoliko dana prije smrti objavio je posljednju pjesmu

Na platformi Spotify imao je više od tisuću slušatelja mjesečno. Neke od njegovih pjesama uključuju "Money Getta", "Bag Talk" i "La la la", a o svojoj je glazbi često objavljivao na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim pogleda iza kulisa dok je stvarao nove pjesme, objavljivao je i videa u kojima konzumira alkohol i marihuanu. Njegova posljednja pjesma objavljena je 12. svibnja, nekoliko dana prije tragične smrti.

Image

Svake godine u SAD-u od nenamjernih ozljeda vatrenim oružjem pogine oko 76 tinejdžera. U otprilike 40 % slučajeva hitac je samonanesen, a važno je spomenuti da se mogu spriječiti, prenosi NewsWeek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE OVAJ VIDEO: Plenković o Istanbulskoj konvenciji: 'Smisao je zaštititi žene od divljaka'. Opleo po SDP-u

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo