'VIŠE OD SESTRE'

MIRTU ŠURJAK ZASJENILA PRIJATELJICA: Tko je zgodna plavuša s fotografije?

HRT-ova sportska novinarka je na Instagramu pokazala svoju najbolju prijateljicu s kojom, kako kaže, sve dijeli još od malih nogu.

Mirta Šurjak je mnogima jedno od omiljenih novinarskih lica pa na Instagramu ima velik broj fanova i pratitelja koji jedva čekaju njene nove objave.

OPET OBARA DEKOLTEOM: Mirta Šurjak ugurala bujno poprsje u prozirnu majicu i raspametila fanove

Iako najčešće časti nekom atraktivnom fotografijom svog bujnog dekoltea, Mirta je ovoga puta svoje obožavatelje upoznala sa svojom najboljom prijateljicom Nikol.

Sorella👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍👩

A post shared by Mirta (@mirta.surjak1) on

“Njezino ime je Nikol Maričić i naše neraskidivo prijateljstvo traje od prvog razreda osnovne škole. Jako smo povezane i bliske, ona mi je poput obitelji, i više nego sestra. Nikol je balerina u ansamblu splitskog HNK. Obožavam je’, ispričala je Mirta za tportal.

Mirta i Nikol su različite karakterno, no usprkos tome se odlično slažu i nikad se nisu posvađale.

Intelektualni image📚📚

A post shared by Mirta (@mirta.surjak1) on

“Ona zna sve o meni, dijelimo sve tajne od malih nogu i nitko me ne poznaje bolje nego moja Nikol. Čovjek kroz život prolazi razne faze i događaje, ali nas dvije se nikad nismo razdvojile, nije prošao dan da se nismo čule”, kaže Splićanka, dodavši: “Kad imaš takvog prijatelja, čuvaš ga kao posebnu vrijednost. Nikol je moj dijamant.”

Povratak na Net.hr