KRAĐA IDENTITETA

MINEA NA INSTAGRAMU: ‘Ukrali su mi fotografije i iskoristili ih za seriju fotomontaža…’

Pjevačica se požalila da su joj neovlašteno ukrali fotografije i iskoristili ih za fotomontaže, lažne oglase i lažni Instagram profil

Renata Končić Minea svoje je pratitelje na Instagramu obavijestila da joj je netko ukrao fotografije i podatke kako bi promovirao određene proizvode.

“Dragi moji, ne nasjedajte na lažne oglase! Nažalost sve češće se dešava da javnim osobama netko ukrade fotografije i iskoristi ih za lažne reklame. Nisam ni prva niti zadnja kojoj se to proteklih dana desilo. Meni su ne samo neovlašteno ukrali fotografije već ih i iskoristili za seriju fotomontaža, lažne oglase i lažni Instagram profil, a sve u svrhu prodaje proizvoda s kojim nemam nikakve veze niti ga koristim”, napisala je.

VRCKAVA MINEA SE ZANIJELA SA SKAKUTANJEM: U kratkoj haljinici slučajno pokazala gaćice

View this post on Instagram

Dragi moji, ne nasjedajte na lažne oglase! Nažalost sve češće se dešava da javnim osobama netko ukrade fotografije i iskoristi ih za lažne reklame. Nisam ni prva niti zadnja kojoj se to proteklih dana desilo. Meni su ne samo neovlašteno ukrali fotografije već ih i iskoristili za seriju fotomontaža, lažne oglase i lažni instagram profil, a sve u svrhu prodaje proizvoda s kojim nemam nikakve veze niti ga koristim. Ništa strašno, ali nemojte se dati "navući" na takve bezobrazluke i lažne oglase koji cirkuliraju po društvenim mrežama. Odmah prijavljujte oglase za koje vam je jasno da su lažni!💪 Moje fotografije kao i poslovne partnere uvijek možete vidjeti na mojem verificiranom IG i FB profilu 😘💞 #bitcebolje #jossamdobrevolje

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on

MINEA U USKOJ HALJINI ISTAKNULA OBLINE I RASPAMETILA FANOVE: ‘Malo sam se sredila…’

Pratitelje je zamolila da prijave lažne oglase.

“Ništa strašno, ali nemojte se dati “navući” na takve bezobrazluke i lažne oglase koji cirkuliraju po društvenim mrežama. Odmah prijavljujte oglase za koje vam je jasno da su lažni”, dodala je pjevačica te objavila fotografiju lažnog profila.

Povratak na Net.hr