Play ponuda

MASSIMOVA KĆI POKAZALA TETOVAŽU POSVEĆENU POTRESU U ZAGREBU: / 'Lako mi tu četvorku pretvorimo u osmicu?'

Image
Foto: Instagram/Mirna Savić

Radijska voditeljica nedavno je tetovažu na ruci posvetila svom rodnom gradu, ali kako kaže, ove godine ništa ne ide po planu

28.12.2020.
22:15
Instagram/Mirna Savić
Play ponuda

Brojni poznati Hrvati oglasili su se na društvenim mrežama nakon ranojutarnjeg potresa magnitude 5,2 po Richteru koji je pogodio Petrinju i Sisak, a osjetio se i u Zagrebu i okolici.

Među njima je i radijska voditeljica Mirna Savić, kći glazbenika Massima Savića, koja je na Instagramu pokazala svoju tetovažu posvećenu potresu koji je Zagreb pogodio 22. ožujka, također u ranojutarnjim satima (6:24).

Image
DONIRAJTE STARI MOBITEL COVID PACIJENTIMA U DUBRAVI: /

'Usamljenost je također pandemija 21. stoljeća'

Image
DONIRAJTE STARI MOBITEL COVID PACIJENTIMA U DUBRAVI: /

'Usamljenost je također pandemija 21. stoljeća'

Na nadlaktici je istetovirala napuknuti grb i brojeve 06 i 24.

"Plan je bio da raspuknuti Zagreb na mojoj ruci blijedi kako blijede sjećanja na proljeće, ali izgleda da ništa ne ide po planu ove godine... Mario, lako mi tu četvorku pretvorimo u osmicu?", upitala je Mirna svog tattoo majstora u opisu. Naime, današnji potres se dogodio u 6:28.

"A baš sam te se jutros sjetila i pitala se imaš li dovoljno mjesta na ruci za novu tetovažu", napisala joj je jedna pratiteljica u komentarima, a voditeljica joj je odgovorila: "Ostavi mi mjesta iznad za kad opet bude sr***".

Play ponuda
Play ponuda