NA TWITTERU / Mark Hamill je upravo potvrdio da je film 'Ratovi zvijezda: Sila se budi' skoro drugačije počeo

'Orginalni scenarij za film 'Ratovi zvijezda: Sila se budi' započeo je scenom u kojoj je odsječena ruka Lukea Skywalkera plutala kroz svemir, još uvijek držeći svoj svjetlosni mač', napisao je glumac Mark Hamill na Twitteru

14.10.2021.
20:25
Screenshot
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Orginalni scenarij za film "Sila se budi" započeo je scenom u kojoj je odsječena ruka Lukea Skywalkera plutala kroz svemir, još uvijek držeći svoj svjetlosni mač", napisao je glumac Mark Hamill na Twitteru, piše Yahoo Entertainment.

"Ratovi zvijezda: Sila se budi" sedmi je nastavak legendarne franšize Ratova zvijezda, prvi je film iz treće trilogije i apsolutni fenomen pop kulture koji nadilazi generacijski jaz.

Kad je ova činjenica objavljena na Twitteru, Mark Hamill je izbrisanoj sceni dodao još nekoliko detalja i urnebesno odvagnuo koliko bi mu čuvanje koristilo:

"Provjera činjenica: Istina je da mi je ruka projurila kroz stratosferu, meso i kosti su izgorjele, a svjetlosni mač udario u površinu neimenovanog planeta. Zamislite samo: da je ovaj slijed zadržan, imao bih rezervirane kamere, plus dva puta više vrijeme na ekranu", napisao je Hamill.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali