MARINU ORSAG MALTRETIRALA JE BIVŠA DJEVOJKA: / 'Psihički i fizički me zlostavljala te financijski iskorištavala'

Marina je svoju seksualnu orijentaciju osvijestila u ranim dvadesetima, a imala je i jednu vrlo traumatičnu vezu

15.10.2020.
15:27
Marko Prpic/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Komičarka Marina Orsag (41) u stravičnom potresu koji je pogodio Zagreb u ožujku ostala je bez stana kojeg joj je baka ostavila u nasljedstvo, a zbog krize uzrokovane pandemijom koronavirusa morala je zatvoriti svoj stand­up comedy klub "Studio Smijeha". No, sada ponovo uveseljava publiku svojim nastupima u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Marina se u kolovozu preselila kod najbolje prijateljice u Dubrovnik, gdje je pronašla i novu djevojku. Detalje te nove ljubavi otkrila je za Gloriju.

"Imam novu djevojku i predivno mi je. Jako sam sretna i zadovoljna. Upoznale smo se prije nešto više od godinu dana na mom nastupu u Dubrovniku. Kad sam je ugledala, osjećala sam se kao da me pogodio grom, ali ugodno i lijepo, i toliko se zbunila da samu sebe nisam mogla prepoznati. Nakon što sam se pribrala, shvatila sam da je razlog moje zbunjenosti to što je ona jedna od najljepših žena koju sam ikad vidjela", ispričala je.

Doživjela je svojevrsni Stockholmski sindrom

Marina je bila u vezi i s dečkima. Svoju seksualnu orijentaciju osvijestila je u ranim dvadesetima, a za Gloriju je otkrila kako je imala vrlo traumatičnu vezu s jednom djevojkom.

"Uključivala je psihičko i fizičko zlostavljanje s manipulacijama i financijskim iskorištavanjem. Najgore je što se uopće nisam snašla i što sam doživjela svojevrsni Stockholmski sindrom, pa je to trajalo oko dvije godine. Teško je prihvatiti da se nalaziš u takvoj situaciji, ni sada mi nije lako govoriti o tome, no svojim primjerom želim pomoći onima koji se nađu u sličnom problemu. Želim da znaju da nisu sami, da nisi manje inteligentna i kvalitetna osoba ako ti se tako nešto dogodi", kazala je te je svima uputila važnu poruku.

"Nemojte dopustiti da vas nasilna osoba uvjeri da ste vi krivi za to što vam se događa i da ste, zapravo, vi zlostavljač u odnosu. Niste sami i zato pokušajte naći nešto za što ćete se uhvatiti da vas izvuče iz toga!", istaknula je Marina.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali