ŽIVOT PIŠE DRAME / Sve je rastužila životna priča Lili i Ćire: 'Bilo nam je jako teško, ja sam radila pet poslova odjednom'

Iz RTL-ovog showa 'Superpar' prošli tjedan ispali su Silvia i Antonio. Lili nedostaju pa je komentirala da će im biti tužno bez njih dvoje

28.9.2021.
9:33
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

''Stalno gledam hoće li izaći iz kućice. Baš mi je tužno'', komentirala je Lili. Za sudjelovanju u RTL-ovom showu "Superpar" najbitnije je slušati svoju intuiciju, smatraju Mario i Marija.

 ''Ja sam toliko neispavana da više ne mogu slušati intuiciju. Sad je kilavo'', rekla je Marija te dodala da u ovom ciklusu ne bi puno novca ulagala

Lili i Ćiro komentirali su klađenje i ispričali svoju životnu priču.

''Nema tu 500 kuna ili 501 kunu, ne gledaj boli li me noga ili ne, nego stavljaš novac tako da se ne dogodi i da ne dođemo u situaciju da budemo u eliminaciji'', rekla je Lili Ćiri pa nastavila:

Lili i Ćiro su opisali svoju životnu situaciju

"Bilo nam je jako teško, ja sam radila pet poslova odjednom. Ujutro sam išla čistiti, poslije raditi. Egzistencija nam je bila srušena, dvoje male djece u školu idu, jako nam je teško bilo….I danas se još oporavljamo od tog ogromnog pada i jako dobro bi nam taj novac došao, ali to nam nije prioritet'', objasnila je Lili.

Miron je također imao financijskih problema u životu te je više puta bio izigran u životu.

''S jednim partnerom sam uložio novac u posao. Dignuo sam kredit u svoje ime jer sam smatrao da je to dobra pirlika za zaraditi novac. Nakon nekoliko mjeseci se doznalo da je taj novac potrošio na svakakve stvari i sve je propalo'', prepričao je Miron.

Jutarnja kava Maria, Mirona i Sandija protekla je uz razgovor o Anamariji i Mironu. Oni su dva puta zeznuli Marijev plan. Ipak, Mario vjeruje u njih te je rekao kako se nada da se Mironu to više neće ponoviti.

'Bitno je da se nitko od nas ne nađe u eliminaciji'', pojasnio je Mario.

Zatim je stigao zadatak od Enisa.

'Vaše žene će imati pet minuta da pronađu ključ koji zaustavlja mehanizam koji spaljuje novac iz vaše banke. Svakih minutu spali tisuću kuna, a maksimalno može spaliti pet tisuća kuna. Postoje tri načina da se dođe do ključa za mehanizam. Jedni su ključevi zarobljeni u ledu, druge treba upecati iz jedne kutije, a treći su zaštićeni strujom. Vaša žena vama pokazuje koji ključ ona želi, a vi ga bez riječi morate dohvatiti i predati im bez da išta kažete'', objasnio je Enis te dodao da ništa od ovoga nije bitno. ''Nije bitno hoće li ona otključati i naći prekidač za paljenje vatre zato što je to lažni zadatak. Pravi zadatak je vidjeti je li ona dama. Ukoliko vaša žena ne opsuje nijednom u tih pet minuta, vi ste prošli zadatak!'', završio je Enis, a muškarci su postali malo skeptični.

Pale oklade

Ćiro se na Lili kladio sa 4321 kune, Mario je uložio 2909 kuna na Mariju, Miron je na Anamariju stavio 2455 kuna, Sandi na Ivu 3314 kuna, te Xiang 4888 kuna na Admiru.

Zadatak je uspjela proći Admira koja nijednom nije opsovala, kao i Lili i Iva. Anamarija i Marija su pale zadatak.

Nakon zadatka Mario je rekao da Lili i Ćiro izlaze čim se nađu u eliminaciji. ''Sad su dobili malu financijsku injekciju pa neće izaći, ali brzo će se to promijeniti'', objasnio je.

Parovi su dobili i kućni zadatak.

''Kakva je vaša žena, najbolje znate vi. Koje su njezine vrline, mane, stil, kako se kreće i kakva je njezina frizura? Vaš zadatak je da se pretvorite u vašu žene, a one će presuditi koliko su vam vjerne kopije'', pročitao je Miron kućni zadatak pa su se muškarci krenuli odijevati i šminkati.

Cure je zadatak oduševio te kad su vidjele svoje muškarce obučene u žensku odjeću smijale su se do suza. Najviše ih je razveselilo kada su im pokazali kako njihove partnerice izgledaju kada su ljute.

Večer je završila u dobrom raspoloženju, a kakvi ih novi zadaci čekaju, gledatelji će doznati već danas od 21.15 sati.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali