'LEO JE UISTINU PROGONI' / Leonardo DiCaprio bacio oko na mladu manekenku Gigi Hadid, cure detalji: Jedan od njih je mnoge itekako iznenadio

Image
Foto: Instagram

Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid se navodno još upoznavaju, a kako je krenulo, čini se, da glumac neće još dugo biti samac

14.9.2022.
10:38
Instagram
Play logo

Dobitnik Oscara, Leonardo DiCaprio (47) i supermodel Gigi Hadid (27) navodno su se družili u New Yorku. Glumac je nedavno prekinuo četverogodišnju vezu s modelom Camilom Morrone (25), i nije dugo čekao da krene u akciju.

Leo ne misli odustati

"Upoznaju se", rekao je jedan izvor za People te naveo da još nisu bili na službenom spoju, dok je drugi izvor dodao: "Leo definitivno progoni Gigi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Treći izvor je istaknuo: "Viđeni su kako se druže s grupama ljudi. Prošlo je tek nekoliko tjedana od razlaza. Od tada se družio s prijateljima i obitelji."

Naime, DiCaprio i manekenka Camila Morrone nedavno su prekinuli svoju četverogodišnju vezu. Prvi put su se romantično povezali početkom 2018. na putovanju u Aspenu. U godinama koje su uslijedile, par je fotografiran na romantičnim izletima diljem svijeta: na plažama St. Bartsa, na nogometnoj utakmici u Parizu i na plaži u Malibuu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MODNA ČUDA NA DODJELI EMMYJA /

Kreacije kakve još nismo vidjeli: Lizzo jedva vukla haljinu, Zendaya blistala u krinolini od satena, a Oprah šokirala vidno mršavijom figurom

Camila je pala u zaborav

Službeno su bili par kad su zajedno sjedili u prvom redu na dodjeli Oscara u veljači 2020. Iako su DiCaprio i Morrone detalje svoje veze držali u tajnosti, Morrone je u intervjuu za Los Angeles Times 2019. priznala da se osjećala frustrirano zbog medija koji su konstantno isticali njihovu veliku razliku u godinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

"Camila je nastavila sa svojim životom. Nije u kontaktu s Leom", dodao je insajder. Dio te grupe su i kolegice manekenke Kendall Jenner i Hailey Bieber, koje su viđene sa zvijezdom na grupnoj večeri ranije ovog mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

DiCaprio je od prekida fotografiran kako provodi vrijeme u New Yorku, gdje manekenka Gigi Hadid živi s kćeri Khai, koju dijeli s bivšim Zaynom Malikom. Naime, Hadid i Malik dočekali su svoje prvo zajedničko dijete još u rujnu 2020., a rastali su se u listopadu sljedeće godine nakon navodne svađe sa Yolandom Hadid, koju je Malik navodno gurnuo uzrokujući joj tako duševnu i fizičku bol.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo