LANA JURČEVIĆ OTVORILA DUŠU: / 'Čudna sam sama sebi kad nisam tako 'poletna' kao inače, ali neću se smijati na silu'

Lana kaže kako je sasvim u redu biti i namrgođen i neraspoložen te da ne treba glumatati

20.3.2021.
9:18
Instagram/Lana Jurčević
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pjevačica Lana Jurčević u podužem postu pod naslovom "Nasmij se: a ako ne možeš, odglumi dok se ne nasmiješ" pratiteljima na Instagramu otkrila je da je trenutno u teškom periodu života kada više nije poletna kako je navikla. No, ona se, kaže, ne želi smijati na silu, a ta faza će je proći.

Lana je uz svoju iskrenu ispovijest podijelila i fotografiju na kojoj pozira u dugoj svijetloj kariranoj košulji ispred ogledala, a uspjela se je i malo nasmijati.

"Ja sam stvarno netko tko je full pozitivnog duha i sreća kao sreća me veseli (ako netko može shvatiti ovu formulaciju uopće ha, ha), volim sunce kad me probudi ujutro i iskopa mi oči. Volim kad nađem nešto za doručak u frižideru, kad prođe dan, a da nije bio potres i ne čujem tu tutnjavu, kad slušam dobru mjuzu, kad pričam sa zanimljivim ljudima, kad pišem pjesme, smišljam melodije, spotove, kad stvaram neke nove ideje i projekte ili nađem nešto novo na netu i naučim hrpu stvari. Sve su to uglavnom - male stvari, male stvari...

I čudna sam sama sebi kad nisam tako 'poletna' kao inače, ali neki procesi iznutra jednostavno se moraju odraditi. I kad kažem 'fake it till you make it' - ne mislim to. Mislim da je skroz ok biti i namrgođen i neraspoložen i onakav kakav svatko od nas je u određenoj fazi, pogotovo pred svojom okolinom koju smo si odabrali (ok, u poslu je ok fejkati malo i dignut ručnu čisto da ne prenosiš to i na druge). Dopušta se malo odstupanje u toj kategoriji. Za sve ostalo, ajmo si dati vremena...", napisala je Lana.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali