Play ponuda

'PRINCEZA BOŽJA' / Simona pokazala kako izgleda 16- godišnja kći koju je dobila u turbulentnom braku s Antom Gotovcem

Image

Simona Mijoković na Facebooku je objavila fotografiju njezine i Antine 16- godišnje kćerke

7.4.2022.
11:43
Play ponuda

Simona Mijoković i Ante Gotovac su prije 16 godina dobili kćerku Gabrielu koja je nedavno proslavila rođendan.

Veliko slavlje

Simona se na Facebooku pohvalila rođendanskom fotografijom s kćerkom Gabrielom koja drži tortu.

"Želim ti svetost, želim ti nebo. Želim sve to više gospodina u životu tvome. Da s njime koračaš, da s njime dišeš. Da u njemu činiš svako djelo milosrđa. Da za njega svjedočiš. Neka te istina i milost čuvaju u vječnoj ljubavi. Ljubavi božjoj, ljubavi iznad svega prema bogu i bližnjemu. Sretan ti 16. rođendan 'djevojčice' moja, volim te do neba i natrag - beskrajno", napisala je Simona, a mnogi su se pridružili čestitkama te su u komentarima spomenuli kako je Gabriela ljepotica na mamu nazvavši je ljepoticom i 'princezom Božjom'.

Image
NA PRVU OVA FOTKA IZGLEDA SKROZ NEVINO /

Ali Ivana Knoll je ipak zločestija od toga: Ako pogledate niže, sretno vam bilo!

Image
NA PRVU OVA FOTKA IZGLEDA SKROZ NEVINO /

Ali Ivana Knoll je ipak zločestija od toga: Ako pogledate niže, sretno vam bilo!

Simona i Ante Gotovac bili su jedan od najpoznatijih parova domaće estrade, vjenčali su se 2005. u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici. Par je bio u braku šest godina, zajedno su dobili kćerku Gabrielu.

Nakon njihovog razvoda, Simona je pronašla novu ljubav, Stanislava Mijokovića, s kojim je već desetak godina u braku. Osim toga, Simona je već godinama jako otvorena što se tiče njezine vjeroispovijesti, a čini se da njezinim putem ide i Gabriela. Simona i njezin suprug žive s djecom u Austriji.

Podsjetimo, Simona je nedavno na društvenim mrežama pisala koliko joj je vjera pomogla da se vrati na pravi put. Istaknula je da joj je život s Antom bio itekako turbulentan.

"Roditeljstvo, majčinstvo je jedna velika žrtva, sebe darujem, odricanje… ali najveći blagoslov. Nema većeg blagoslova od onoga kada vidim svoju dječicu, kada mi se raduju, kada ih odgajam, kada ih učim o vjeri, kada su oni kraj mene, kada sam ja i majka, i njihova domaćica, i kuharica, i čistačica. Sve u jednom sam, za njih, s njima i koračamo polako, iz dana u dan strpljivo'', izjavila je za InMagazin.

Play ponuda
Play ponuda