Play ponuda

STRESNA SITUACIJA / Kći Đorđa Balaševića nije mogla vjerovati što se pisalo o njezinoj majci Oliveri: 'Postoje li granice?'

Foto: Facebook

Jelena Beba Balašević na Facebooku je opisala situaciju koja ju je potpuno izbacila iz takta

17.3.2023.
10:59
Facebook
Play ponuda

Kći pokojnog glazbenika Đorđa Balaševića, Jelena Beba Balašević, požalila se na Facebooku da su je veoma uznemirile lažne vijesti o njenoj majci Oliveri, koje su objavili pojedini srpski mediji.

'Dok sam ja na putu, događa se nešto s mojom mamom'

"U redu na naplatnoj rampi iz pravca Beograda, bacila sam pogled na telefon: 'Bebo, što je s Oljom?' uz link za novinski članak 'Svi se mole za Oliveru Balašević, sve je u rukama liječnika, zdravlje joj nije dobro'. Naučila sam, nažalost, da vijesti iz bolnice stignu prije do medija nego do obitelji i bližnjih i zato sam i mogla pomisliti da se, dok sam ja na putu, događa nešto s mojom mamom, za što još nisam stigla čuti.

Nikom normalnom ne treba objašnjavati koliki sam stres doživjela. U tom trenutku, ponavljam, na autoputu za volanom. To je svakako stres koji me potpuno, u najmanju ruku dekoncentrirao, a u pravoj interpretaciji zapravo užasno uznemirio, i posljednje mjesto gdje tada treba da budem je u prometu", započela je.

"Mama se nije odmah javila na telefon, što je moj stres samo prolongiralo, ali sestra Jovana jest i rekla mi je da je i sama dobila par trenutaka ranije isti uznemirujući poziv i da je krenula prema mami", nastavila je Beba.

Play ponuda

'Prije dvije godine smo izgubili oca'

"I nije ni važno koliko je vremena prošlo dok nismo saznali da je u pitanju ponovo potpuno lažna vijest, jer ti u tim situacijama svaka sekunda traje beskonačno. Postoje li granice? Jedno je kad pišete da smo ružni, zli, prljavi, da smo promijenili prezime, da smo vratili prezime, da smo glupi, nesposobni i što već, to je vaša strast.

To ste isto radili čovjeku kojeg ste prvog dana odlaska uzdizali u nebesa i gostovali po emisijama s licemjernim žalopojkama 'kakvog-smo-čovjeka-izgubili', a pisali ste godinama o njemu najveće gadosti i huškali kojekakve pomračene umove i na njega i na nas, njegovu obitelj… Ali, ovo?

Mi smo prije dvije godine izgubili oca. Vi nas sada uznemiravate potpuno izmišljenim morbidnim naslovima da se ljekari bore za život naše majke i da se svi mole za njeno zdravlje? Pa vas ja sad pitam: gdje su granice? Postoje li bilo kakve granice? Imate li vi majku, oca, sestru, brata, djecu?" napisala je i poručila da će se "protiv iživljavanja nad svojom obitelji boriti kako zna i umije".