NIJE IMALA IZBORA / Palača izvršila pritisak na Kate Middleton da snimi video o raku, poznato je i zašto

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Nakon što su iz palače otkrili da neki ljudi izvan nje znaju za dijagnozu Kate Middleton, natjerali su ju da snimi video u kojem govori o raku

2.4.2024.
14:38
Profimedia
VOYO logo

Suradnici Kesingtonske palače natjerali su princezu od Walesa, Kate Middleton (42) da snimi video u kojem otkriva da se bori s rakom, kako vijest ne bi procurila u javnost, piše Daily Mail.

Dobro pozicionirani izvor tvrdi da su neki izvan palače znali Kateinu dijagnozu., kontaktirali Kesingtonsku palaču i rekli mi to. Palača, stoga, nije imala drugog izbora nego natjerati Kate da sama objavi s čime se bori i zbog čega je tako dugo nema u javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OSJEĆALA JE PRITISAK /

Kate Middleton je brzo napisala govor o borbi protiv raka: Htjela je zaustaviti tračeve

Nije poznato kako je došlo do curenja informacija, ali sumnja se na londonsku kliniku, gdje je princeza bila podvrgnuta operaciji abdomena u siječnju.

"Bez obzira na razlog, pozitivne reakcije na snimku pokazuju da je palača donijela ispravnu odluku", tvrdi kolumnist Daily Maila, Ephraim Hardcastle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavila video o dijagnozi

Podsjetimo, Kate je 22. ožujka otkrila da je podvrgnuta liječenju od raka, javlja CNBC.

U video izjavi objavljenoj u petak rekla je da je bila podvrgnuta velikoj abdominalnoj operaciji u Londonu u siječnju te dodala kako smatra da njezino stanje nije kancerogeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Operacija je bila uspješna. Međutim, testovi nakon operacije pokazali su da je rak bio prisutan. Moj liječnički tim stoga mi je savjetovao da se podvrgnem preventivnoj kemoterapiji i sada sam u ranoj fazi tog liječenja. Ovo je naravno došlo kao veliki šok, a William i ja činili smo sve što možemo da obradimo i riješimo ovo privatno za dobrobit naše mlade obitelji", kazala je Kate u svom videu koji je naišao na pozitivne reakcije diljem svijeta.

Mnogi su princezi zašeljeli sretan oporavak, uključujući i brojna poznata lica. Neki su se, pak, javno ispričali što su zbijali neslane šale na račun "nestanka" princeze iz javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Kate Middleton

Kate je nakon operacije ostala u bolnici. U to vrijeme nije bilo potvrde o kakvoj se operaciji radilo, a Kensingtonska palača rekla je da se Kate (42) nada da će javnost poštovati "njezinu želju da njezini osobni medicinski podaci ostanu privatni".

Oglasio se kralj Charles

Nakon što je otkrila svoju tešku bolest, oglasio se i kralj Charles, koji se također bori od teške bolesti te joj rekao da je "ponosan na nju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Kralj Charles III. i Kraljica Camilla

Iz Buckinghamske palače objavili su priopćenje: "Njegovo Veličanstvo je ponosno na Catherine jer je imala hrabrosti govoriti o tome. Nakon njihovog zajedničkog boravka u bolnici, Charles je ostao u najbližem kontaktu sa svojom voljenom snahom tijekom proteklih tjedana. Oboje će nastaviti pružati svoju ljubav i podršku cijeloj obitelji kroz ovo teško vrijeme."

POGLEDAJTE VIDEO: Objava Kate Middleton šokirala svijet. Stručnjak za protokol objasnio pozadinu svega

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo