VODILA LANAC PROSTITUCIJE / Preminula najveća svodnica u Hollywoodu: Od njezine 'crne knjižice' strahuju Bruce Willis i brojni drugi celebovi

Image
Foto: Profimedia

Usluge Babydoll Gibson koristili su brojni poznati glumci, guverneri i glazbenici

4.1.2022.
13:14
Profimedia
Play logo

Jody Babydoll Gibson, jedna od najvećih hollywoodskih svodnica, preminula je u svojem domu u Los Angelesu u 64. godini života, prenosi TMZ

Njezinu smrt potvrdio je suprug Eric Merkel s kojim je 12 godina bila u braku. Rekao je kako je Jody umrla prirodnom smrću u snu te kako nije bolovala ni od kakvih bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rođena je i odrasla u obitelji koja se bavila showbusinessom. Njezina majka, Tobe Gibbs je bila skaut za talente. Upravo je ona otkrila Toma Cruisea. Njezina sestra Amy Gibson ostvarila je zavidnu glumačku karijeru, a teta joj je bila poznata jazz pjevačica Georgia Gibbs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon neuspješnih glumačkih i manekenskih pokušaja, slavu je na kraju stekla pod pseudonimom "Sasha from the Valley", vodeći jedan od najvećih prostitucijskih lanaca u Hollywoodu. Godine 1999. godine uhićena je u tajnoj operaciji "California Dreaming" te optužena da je organizirala i vodila mrežu prostitucije koja je djelovala na teritoriju SAD-a i Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

U zatvoru je provela tri godine, a zatim je u vlastitoj knjizi priznala kako je podvodila više od tristotinjak djevojaka, uključujući pornozvijezde, modele i Playboyjeve zečice. Kao dokaz na suđenju korištena je njezina "crna knjižica" u koju su upisana i imena nekih od najpoznatijih slavnih osoba, poput Brucea Willisa, Dona Simpsona, gitarista benda Sex Pistols Steve Jonesa i bivšeg američkog guvernera Bena Barnesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo