JELENA ROZGA O NEUGODNOM ISKUSTVU: / 'Živjela sam u strahu, čak i preko dana, stalno sam se okretala...'

Pjevačica je u intervjuu otkrila da ju je tijekom karantene uhodio jedan obožavatelj

20.7.2020.
22:18
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jelena Rozga u razgovoru za RTL Exkluziv progovorila je svom boravku u karanteni i o neugodnoj situaciji koja ju je u to vrijeme zadesila. Naime, jedan obožavatelj danonoćno ju je uhodio zbog čega je proživljavala pravu dramu.

"Živjela sam u strahu čak i preko dana... Non stop sam se okretala iza sebe, a ne volim tako živjeti. Tko voli tako živjeti u strahu? Kad uđeš u portun trčati prema liftu... Grozno. Ja kao da privlačim takve, ali nadam se da je ovo bio zadnji put", rekla je Jelena koja je slično iskustvo imala i prije nekoliko godina kad ju je opsjedao jedan poštar. Tada je zatražila pomoć od policije.

Sestra Julija živi mirnijim životom

Pjevačica se u intervjuu dotakla i svoje malo poznate sestre Julije koja živi obiteljskim životom. "Moja sis, ja je zovem sis, ona potpuno drugi život vodi. Julija je majka, predivna mama i Julija je oduvijek bila tip koji se dizao u osam ujutro. Ja sam velika spavalica, a ona je potpuno drugi tip. Ona se odlučila za mirniji način života", ispričala je Rozga. Dodala je da se odlično slaže sa svojim nećacima, 20-godišnjom Leom i 7-godišnjim Noom.

"Moja nećakinja je moja prijateljica s kojom se svaki dan čujem, puno pričamo o svemu, nemamo tajni. Ja Lei zaista sve ispričam, ona sve zna i kad sam sretna i kad sam tužna i kad sam zaljubljena i kad nisam zaljubljena. Totalno imamo drugačiji ukus po pitanju muškaraca, ali to je ok...", zaključila je.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali