U posljednjoj epizodi natjecanja 'Zvezde Granda' došlo je do žestoke svađe između članica žirija i kolegica Marije Šerifović i Jelene Karleuše.

Iako je Marijina kandidatkinja Valentina Maksimović dobila maksimalnih šest glasova, nekoliko je puta pogriješila pri izvedbi pa je počela plakati. Jeleni to nije najbolje palo pa je konstatirala da njena kolegica vrši pritisak na svoje kandidate jer nije bilo razloga za suze.

Karleuša je odmah poručila da je Valentina griješila, dok je njena kandidatkinja sve otpjevala bez greške, a podršku je dobila od člana žirija Dragana Stojkovića Bosanca.

"Ne smije te ovaj posao i natjecanje dovesti do toga da ne možeš kontrolirati svoje suze. Odlična si pjevačica, ali Marija pravi psihološki problem među svojim kandidatima. Vi svi mislite da ste bogom dani, a niste. Od svakog dobrog pjevača ima bolji. Vjeruj mi djevojko od tebe u ovom natjecanju ima boljih i ti ćeš u jednom trenutku ispasti ", poručila je Jelena.

"Ajde bre nemoj da pr*iš tu. Jelena prestani, ona pjeva bolje od svake tvoje kandidatkinje", odgovorila joj je Marija i ustala od stola.

Karleuša je poručila Valentini da će ispasti u sljedećem krugu i da nema razloga za plač kada ima maksimalni broj glasova.

"Ma tko plače zbog toga, prekini, prekini i začepi tu žensku gubicu jednom u životu", vikala je Marija i napustila studio.

"Što si popi***la što sam u pravu?", nastavila je Karleuša i dodala da joj kolegica "pije krv" svojim komentarima.