Play ponuda

NAKON RAZVODA / Voditeljica čiju je guzu zabranila Jadranka Kosor ponovno ljubi: Jelena Glišić uhvaćena sa splitskim biznismenom

Image
Foto: Instagram

HTV-ova voditeljica Jelena Glišić nakon razvoda je pronašla novu ljubav

18.1.2022.
13:11
Instagram
Play ponuda

Bivša Miss Universe i HTV-ova voditeljica, Jelena Glišić (36), ima novog dečka, splitskog poduzetnika Antu Borovinu s kojim je nekoliko puta viđena i na splitskoj rivi.

Zaljubila se odmah nakon rastave

Jelen Glišić može se pohvaliti zavidnom karijerom. Bila je Miss Universe 2005. godine, vodila je emisiju "Klub 7", "Auto Moto" te "Loto", često je znala biti lice mnogih modnih revija, a studirala je i pravo. Ova bivša misica bila je šest godina u vezi s bivšim misterom Hrvatske Bojanom Milohanovićem. Kasnije je voditeljica uplovila u bračne vode s poduzetnikom Krešimirom Lešićem, od kojeg se rastala prošle godine.

"Nijedna tako teška odluka ne dolazi preko noći, puno smo razgovarali. Sve ono što nam se ovih sedam godina činilo kao prednost, sada se pokazalo kao prepreka. Život na dvije adrese više nam nije opcija, svatko dalje nastavlja svojim putem", rekla je Jelena prošle godine za Gloriju.

Image

Jelena Glišić

Image

Jelena Glišić

Nedugo nakon rastave, Jelena je sreću pronašla u mlađem dečku Anti Borovini, poduzetniku iz Splita koji navodno vodi ima veliku obiteljsku tvrtku, doznaje RTL. Nakon razvoda Jelena je odlučila vratiti i svoje djevojačko prezime: "Da je novinarka na HRT-u, ali i da je Miss Universe Hrvatske iz 2005. godine, sada ponosno stoji i njezino djevojačko prezime", napisala je na društvenim mrežama.

Play ponuda
Play ponuda