Play ponuda

'KOD NAS NEMA CELOFANA' / Hana Huljić prvi put nakon udaje za Petra Grašu: 'Svome doma možeš reći što nekome iz pristojnosti nećeš'

Image
Foto: HRT screenshot

Hana Huljić prvi se put nakon vjenčanja za Petra Grašu javno oglasila, evo što je rekla

28.2.2022.
22:50
HRT screenshot
Play ponuda

Glazbenica i žena Petra Graše (44), Hana Huljić (32), oglasila se prvi put nakon vjenčanja desetljeća. Par je u brak uplovio 19. veljače, samo uz kumove, prijatelje te najužu obitelj.

Hana se pojadala...

Nakon vjenčanja koje je punilo medijski prostor, u HRT-ovoj emisiji "Kod nas doma", oglasila se i Hana Huljić. Supruga Petra Graše otkrila je kakav odnos ima s roditeljima, Tončijem i Vjekoslavom Huljić, te se dotakla i medija koji su pripreme za vjenčanje nje i Graše pratili iz sekunde u sekundu.

Image
HANA I GRAŠO ODABRALI IME POTOMKA /

Davno je počela ljubavna idila: 'Hana je bila zaljubljena u Petra dok je bila mala'

Image
HANA I GRAŠO ODABRALI IME POTOMKA /

Davno je počela ljubavna idila: 'Hana je bila zaljubljena u Petra dok je bila mala'

"Uvijek svome doma možeš reći što nekome iz pristojnosti nećeš. Ali baš zato što kod nas nema celofana, onda sve ispadne najbolje moguće", rekla je Hana koja već dugo poslovno surađuje s ocem, koji je već godinama najbolji prijatelj Petra Graše.

Hana je također priznala da ne može vjerovati kako nekoga može zanimati nečiji privatni život, glazbenica je istaknula da jedva čeka dan kada će moći normalno izaći iz kuće, a da je netko ne fotografira ili ne snima.

shimmer fallback
shimmer fallback

Tako RTL Exkluziv doznaje kako je Grašo na svadbi tijekom svog govora otkrio spol bebe. Početkom srpnja bi obitelj Grašo trebala biti bogatija za djevojčicu. Njeno ime još nije poznato, ali takve je tajne teško čuvati, pa možemo očekivati da će o tome uskoro "propjevati" netko od kumova.

Play ponuda
Play ponuda