Play ponuda

GANUT ĆE VAS DO SUZA: / Bosanska pjevačica već se dvije godine bori s teškom dijagnozom

Image
Foto: Facebook/ Donna Ares

Bosanska pjevačica osvrnula se na svoju najveću, ali i najtežu životnu bitku.

14.12.2016.
10:00
Facebook/ Donna Ares
Play ponuda

Bosanska pjevačica Donna Ares prije dvije je godine saznala da boluje od raka grlića maternice, a lavovski se borila da je pobijedi. Na kraju je u tome i uspjela.

Dirljivim statusom na Facebooku dirnula je svoje brojne obožavatelje, kojima se i u najgorim trenucima zahvaljivala na ljubavi i podršci.

"Važnost kose za mene nikad nije bila zbog ljepote, nego zbog karaktera i osobnog osjećaja potpunosti. Volim je! Vježbam duge šetnje, eksperimentiram s prehranom, učim danski ludom brzinom... Svaki dan vježbam klavir, ali glazba mi trenutno nije na prvom mjestu interesa. Kroz sve što mi se dogodilo u posljednje dvije godine stekla sam nova znanja i saznanja, što mi je otvorilo nove vidike i pokazalo na neke druge probleme koji traže rješenja. Teško se vratiti na točku u prošlosti kad si već bio dio budućnosti... Zato oporavak traje predugo, ali i to uskoro prestaje. Volim vas sve i puno pozdravljam", napisala je pjevačica.

Donna Ares ima 39 godina, a glazbom se bavi od malih nogu što ni ne čudi, budući da su joj oba roditelja glazbenici. Prvi javni nastup imala je na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije na Dori 1997. godine.

Play ponuda
Play ponuda