Pjevačica Franka Batelić i umirovljeni hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka na jučerašnji dan prije točno tri godine stali su pred oltar i izgovorili 'sudbonosno da'. Poznati par svoj najsvečaniji dan mjesecima je vješto krio od znatiželjnih obožavatelja, a vjenčane zavjete izmijenili su nakon svršetka Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, i to na intimnoj svadbi u idiličnoj Istri, piše Story.hr.

Jučer se Franka na svom Instagram profilu prisjetila njihova velikog dana i uz nekoliko crno-bijelih fotografija s vjenčanja objavila je emotivni tekst posvećen čovjeku njezinog života.

"Proletjela i treća godina od ovog nezaboravnog dana. Kako već? Hvala na fotkama noninih ruku koje me čvrsto grle. Znala sam da će mi to biti najljepša uspomena sada kada je više nema. Veki, sretna nam godišnjica. Volim te, tatich", napisala je Franka u opisu fotografija. 

Ispod fotografije odmah su se krenuli nizati pozitivni komentari, a većina obožavatelja ovog poznatog bračnog para čestitala im je treću godišnjicu te im poželjela još puno lijepih trenutaka u godinama koje su ispred njih. 'Čestitam i želim vam još puno sreće, ljubavi i zdravlja. Predivan par", samo su neki od komentara ispod fotografije.