Modni stilist Marko Grubnić i njegova partnerica Ela Vuković ispali su iz showa "Ples sa zvijezdama". Prema glasovima žirija, od njih su bolji bili komičar Ivan Šarić i Paula Jeričević, što je izazvalo pobunu kod Grubnićevih fanova.

Marko se dirljivom porukom na svom Instagram profilu oprostio od showa, tvrdi da je dao cijeloga sebe i zahvalan je od srca svima koji su ga podržavali.

"Dragi moji, bila mi je ogromna čast i zadovoljstvo biti dio projekta 'Plesa sa zvijezdama'. Zaista se ne sjećam kada sam nešto radio s ovoliko žara, ljubavi i emocija. Na ovom putovanju sam upoznao prekrasne ljude koji su mi postali prijatelji. Bodrili smo se, ohrabrivali i dizali kada je to bilo potrebno.

Borio se hrabro za svaku emisiju

Ivan Šarić, nikada ti neću zaboraviti onu nedjelju kada sam kao malo dijete plakao na tvome ramenu, kupio si me za cijeli život, to se ne zaboravlja, hvala ti prijatelju. Plešući stekao sam prekrasno iskustvo za cijeli život, trudio sam se plesati i izgledati kao profesionalni plesač, dao sam cijelog sebe i zauvijek ću pamtiti sve ovo. Ali nakon puna četiri mjeseca svakodnevnog plesanja vrijeme je za oproštaj.

Sinoć sam se oprostio tako sretan i ponosan, jer sam napravio zaista puno, napravio sam nemoguće, tamu sam pretvorio u svjetlo razbijajući predrasude o sebi iz emisije u emisiju, otplesao sam gotovo cijelu sezonu, čak 11 emisija, borio sam se hrabro za svaku sljedeću emisiju, proglasili su me čak i DOKTOROM TANGA, ali da živim još 100 života NIKADA neću zaboraviti svoj valer i emociju koju sam imao plešući ga, tu noć sam pobijedio sam sebe...

Pamtit ću rado i ovu rumbu kao svoj zadnji ples i četiri desetke za kraj... Jesam li mogao poželjeti ljepši i bolji kraj?!? Srce mi je toliko sretno da Vam ne mogu opisati... Više od natjecanja ovo je bila zabava, radost i veselje. Svima Vama koji ste navijali za mene želim se od srca zahvaliti. Ovoliko pozitivne energije nikada u životu nisam doživio i beskrajno sam Vam zahvalan na tome, učinili ste me najsretnijim bićem na svijetu.

Fanovi razočarani je Marko nije prošao u finale

Sretan sam jer ste pokazali da mi Hrvati poštujemo i cijenimo rad i trud, drago mi je da se ipak veselimo lijepom, pozitivnoj energiji i čistom srcu, jer ja sam upravo to davao svake nedjelje u live emisijama, a Vi ste mi za uzvrat dali ljubav i prekrasan osjećaj zbog kojeg sam svaki puta u sekundi zaboravio sve suze, ozljede, umor i ostalo.

Hvala Vam svima, nije bilo lako, ali se isplatilo zbog svih Vas koje sada imam u svom životu... Srest ćemo se opet na nekom novom projektu, družit ćemo se, dio mene uvijek ćete imati. Hvala Vam za Ljubav", napisao je Marko.

Njegovi obožavatelji uzvratili su mu porukama podrške, ali i razočaranja jer, po njima, on je bio odličan i nije im jasno zašto je ispao iz showa.

"Žao mi je šta ste ispali, ja kao plesač baš sam uživala u tvom plesu, fantastičan si! Finale mi je nezanimljivo bez vas!", "Žao mi je što nisi u finalu jer to si zaslužio. Ali i ovako si pobjednik", "Po meni ste nepravedno ispali iz finala jer ste bili bolji u dvoboju. Ali eto, kako sve ide u našoj državi naopako tako i to", neki su od komentara razočaranih obožavatelja.

Gledatelji su bijesni

Također, mnogi gledatelji showa pobunili su protiv ispadanja Marka i njegove partnerice. Svoje ogorčene komentare na račun žirija objavili su na društvenim mrežama.

"Gospođo Almira i Tamara ovo vam nije trebalo, sramota", "Marko i Ela su definitivno bili bolji, ljepši, nažalost su ispali" , "Stručnost na nivou, sramota za žiri","Ovo nije bilo fer", "Glupost što Tamarin glas odlučuje, čemu onda ostali imaju pravo glasa", "Marko je kralj plesa, žiri je pogriješio jako", neki su od komentara ogorčenih gledatelja.