ELLA DVORNIK SE FOTKALA S TRBUHOM I KOMENTAROM ZBUNILA PRATITELJE: / 'Trudna ili se prejela krava?'

Ella se svojim pratiteljima požalila na napuhnuti trbuh nakon jela, a oni su odmah krenuli raspravljati je li riječ o probavnim smetanjama ili trudnoći

28.1.2019.
19:33
Instagram/Ella Dvornik
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ella Dvornik na Instagramu je objavila fotografiju kojom je izazvala pomutnju među svojim fanovima. "Trudna ili se prejela krava?", napisala je uz fotku na kojoj pokazuje napuhnuti trbuh nakon jela. Svojim pratiteljima požalila se na problem koji je već dulje vrijeme muči, a oni su u komentarima podijelili svoja iskustva.

"Ja popijem čašu vode ujutro i napušem se kao balon", "To je meni od rođenja tako", "Konstantno izgledam kao da sam trudna zahvaljujući napuhavanju", "Ja sam tako stalno bila trudna dok nisam otkrila da mi prehrana ne odgovara, ne smijem gazirano, tijesta, brzu hranu, od kruha integralni ili neki sa sjemenkama. Moram baš paziti što jedem i onda imam ravan trbuh", "A to se nalazi ispod širokih majica koje nosiš?", "Može slika kroz jutro da vidimo je li trudnoća ili se prejela krava?", komentirali su pratitelji.

Bilo je i onih koji su bili uvjereni da je ipak riječ o trudnoći. "Tu nema škembice. Tu ima samo bebe", "Čestitam", "Opet si trudna pa foliraš da ti se drob napuhuje kad nešto pojedeš", bili su neki od komentara.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali