Play ponuda

NIJE SVE KAKO SE ČINI.. / Ella Dvornik otkrila detalje o povećanju grudi: 'Bolje mi je bilo nakon carskog reza, nego nakon operacije grudi...'

Image
Foto: Instagram

'Tri do četiri dana si full nepokretna i onda se samo odjednom digneš i odeš u shopping centra', napisala je Ella na Instagramu

25.5.2023.
18:35
Instagram
Play ponuda

Domaća influencerica Ella Dvornik priznala je da je na svom tijelu operirala grudi, stavila keramičke krunice, zamrzavala salo, operirala nos, povećala usne filerima, koristila botoks te iskušala se u tretmanu lica krvnom plazmom, tzv. vampirski facelifting.

Sada je na svom Instagramu progovorila o operaciji grudi.

"Ljudi, svi me pitate za cijenu grudi i nosa. Znači, prije 4-5 godina ja sam platila 4000 eura za oboje. Ne znam kako je sada, ali koliko god da je, vrijedi vjerujte. Barem meni. Ne podnosim umjetne stvari koje izgledaju umjetno. Ja sam stvarno baš zadovoljna rezultatom, ali na vama je da odaberete. To je vaše tijelo. Ja dijelim pozitivno iskustvo. Vi radite što vas je volja, iskreno", rekla je Ella pa otkrila da postupak nije bio ni blizu bezbolan.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Ma kakvi bezbolan oporavak… Užas je. Bolje mi je bilo nakon carskog reza, nego nakon operacije grudi. Ne možeš ni svjetlo upaliti. Meni su ispod mišića implanti. To nije bezbolno, ali najbolje izgleda. Tri do četiri dana si full nepokretna i onda se samo odjednom digneš i odeš u shopping centar", poručila je Ella.

Pratitelji su je pitali zašto se odlučila za operaciju u Beogradu, kako je prošla operacija i na koji način točno funkcionira transplatacija masti.

Image
KAŽU DA PSOVANJE NEKAD POMOGNE... /

Ella Dvornik šokirala posljednjom objavom, ljutnja se mogla osjetiti kroz fotku: 'Dupla penetracija na suho u du*e'

"Svidio mi se rad doktora i smatram da su kvaliteta i cijena bile puno bolje u Srbiji, nego u Hrvatskoj", otvoreno je poručila.

"Meni nisu lomili nos tako da nisam imala onaj klasičan oporavak i nisam imala modrice. Samo su mi 'izrašpali' grbicu tako da nisam ni tampone nosila u nosu i ništa me nije boljelo. Nisam baš adekvatna da o tome govorim jer je bio jako mali zahvat", dodala je.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Implant u grudima je ispod mišića, a na moje prirodno masno tkivo je dodano još masti koje su uzeli iz mog tijela. Točnije s donjeg dijela trbuha. Osjećaj je kao da su vaše. Ne znam u trećem licu kako je drugima, ali svakako mast daje prirodniji osjećaj", zaključila je Ella.

Play ponuda
Play ponuda