Već i ptice na grani znaju da se Sanji Vučić sviđa ovogodišnji predstavnik Italije na Eurosongu Damian David. Nakon talijanske pobjede na natjecanju, Sanja je brzo završila u njegovom zagrljaju

“On je prelijep muškarac. Da budem iskrena, sama sam… Divan je… Prestat ću da pričam… Zapravo, udala bih se za njega, ali on je mlađi od mene, šest godina”, pričala je Sanja Vučić o pobjedniku Eurosonga Damianu Davidu prije finala.

Nakon finala, Sanja je brzo došla na svoje. U proslavi nakon proglašenja pobjednika Uraganke su brže bolje dotrčale do talijanske delegacije i počele slaviti kao da su one pobijedile. Kako je već od prije poznato, Sanji se Damian itekako sviđa.

Sanja bi se udala za Damiana

Imajući to na umu, druga članica Uraganki Ksenija Knežević brzo je odvukla Damiana od svoje ekipe. On je potom završio u Sanjinom zagrljaju. Grlila ga je svom snagom. Izgleda da Sanja ima jako dobru prijateljicu u Kseniji.

Ekipa na tviteru se sprda s tim odvlačenjem.

"Ali Ksenija koja vuče Sanju i gura je kod ovog njenog. Svaka prijateljica kada hoće da te spoji sa simpatijom", napisala je jedna komentatorica na Twitteru.