OSTALA JE SAMO JEDNA FOTKA / Danijela obrisala Grašu s Instagrama, a više ne prati ni Hanu koja joj je kao djevojčica glumila u spotu

Danijela je oduvijek bila bliska prijateljica obitelji Huljić. Danas ni Tončija ne prati na Instagramu

26.10.2021.
9:01

Danijela Martinović obrisala je fotografije s Petrom Grašom s Instagrama. Sada na njezinom profilu nema niti rođendanske čestitke koju je objavila bivšem partneru.

Iako je Danijela dosad pratila novu odabranicu Petra Graše, sada je i nju otpratila. No, niti Hana ne prati Danijelu na Instagramu.

Na Instagram profilu Petra Graše nema Danijele. Ostala je tek jedna zajednička slika iz 2017. na kojoj su pozirali sa Severinom.

Podsjetimo, nedavno je buknula vijest kako Grašo hoda s kćeri Tončija Huljića, a da se Danijela iselila iz zajedničkog stana na Bundeku u koji je uselila Hana Huljić.

Hana je davno, 1993. godine, glumila u spotu Danijele Martinović. Naime, Danijela je oduvijek bila bliska prijateljica obitelji Huljić. Danas ni Tončija ne prati na Instagramu.

Martinović i Grašo bili su zajedno duge 24 godine. Više su puta prekidali i mirili se, no čini se da je svađa koju su imali na Grašinoj vikendici bila početak kraja.

Huljićevi su blagoslovili vezu Petra i Hane. Grašu je Hana znala od djetinjstva, s obzirom na to da je on bio njihov kućni prijatelj.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali