CURE PIKANTERIJE / Otkriveno što je prethodilo raskidu Graše i Danijele: 'Stvari su počele pucati prije godinu dana. Porječkali su se na fešti u njegovoj vikendici...'

Danijela i Petar prekinuli su puno prije nego je vijest o njihovu razlazu prepravila medije, otkrila je pjevačica

14.10.2021.
11:27
Miranda Cikotic/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nagađanja o ljubavnoj vezi između pjevača Petra Graše i 14 godina mlađe Hane Huljić još uvijek pune stupce regionalnih medija. Iako negiraju svoju zaljubljenost, nedavno su uhvaćeni u centru Zagreba kako se drže za ruke. Neimenovana glazbenica u intervjuu za Jutarnji list otkrila je detalje prekida između Graše i Danijele Martinović.

"Priča se da su 'stvari' između Danijele i Petra počele pucati još prije godinu dana. Lani, u kolovozu, nešto su se porječkali na fešti koja se zbivala na njegovoj vikendici u Vinišću kod Trogira. On je njoj nešto prigovorio, ona mu je odgovorila, pa ju je on poklopio, na što se ona dignula i otišla s tuluma. Očekivala je da će on doći za njom, ali nije", ispričala je glazbenica.

"Par dana se nakon toga nisu čuli, no onda su se našli i pomirili, ali Danijeli je i dalje bilo krivo što je on tada tako reagirao. Tu je nekako počelo, a u mjesecima što su uslijedili njih su dvoje, svaki za sebe, puno razmišljali o svojoj vezi i shvatili da žele različite stvari u životu", ispričala je pjevačica za Jutarnji.

Ona je otkrila i da su Danijela i Petar prekinuli puno prije nego je vijest o njihovu razlazu prepravila medije.

"Iako ni to, nama sa strane, nije značilo da je među njima definitivno kraj. Jer, oni su se u prošlosti, tijekom 24 zajedničke godine, znali rastajati, ali i se na kraju uvijek sastali. Sada nisu. Nakon što su novinari otkrili da više nisu skupa, Danijela i Petar satima su razgovarali preko telefona. Bili su u tom trenutku pošteni i iskreni jedno prema drugom, a tek nakon tog razgovora novinarima su dali izjavu u kojoj su potvrdili da više nisu par. Koliko znam, rastanak je prošao bez ružnih riječi i predbacivanja. Ni Danijela ni Petar nisu ljudi koji bi prekrižili sve ono lijepo što im se dogodilo u skoro četvrt stoljeća ljubavi", kazala je pjevačica.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali