CHRISTINA AGUILERA RAZBJESNILA FANOVE NA KONCERTU: / 'Ovo nije slatko, potraži pomoć, ovo je odvratno'

Obožavatelje pjevačice su razljutile cijene majica s otiskom njezina lika. Smatraju da nema razumijevanja za one s viškom kilograma

3.10.2018.
11:13
Instagram/ Christina Aguilera

Christina Aguilera dugo se bori s viškom kilograma, no za svoje fanove koje muči isti problem milosti nema. Jedna obožavateljica na Twitteru je podijelila fotografiju s Christininog koncerta 25. rujna u Hollywoodu koji je dio njezine pete ture koncerata pod nazivom Liberation. Na fotografiji se vide majice s otiskom pjevačice koje su izložene za prodaju. Sve su jednobojne, a za XL i veće modele cijena je viša nego za manje brojeve, piše Hollywoodlife.

"Christina, dušo, ovo nije slatko. Sve su jednobojne i onda veće brojeve naplatiš pet dolara? Curo, potraži pomoć. Ovo je odvratno", komentirala je obožavateljica.

Bilo je još onih kojima se to nije svidjelo. "Zar Christina stvarno dodatno naplaćuje XL I XXL veličine. To nije normalno", komentirao je jedan fan. Ipak, neki su za visoke cijene pronašli opravdanje. "Za izradu XXL majice potrebno je više materijala pa je zato i cijena veća. Sve je to biznis", rekao je jedan obožavatelj.

"Kad god odem na koncert, rijetko kada naiđem na veličine majici manje od veličine XL i sve koštaju od 2 do 5 dolara. Christina nije jedina koja toliko naplaćuje", dodao je drugi.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali