ŠOKIRALA SVE PRIZNANJEM / Carla Bruni prvi put progovorila o borbi s teškom bolešću: 'Da nisam išla na mamografiju, danas ne bih imala lijevu dojku'

Image
Foto: profimedia

Carla je naglasila važnost redovitih mamografija i izrazila zahvalnost što je upravo taj oblik prevencije pomogao da se bolest otkrije na vrijeme

8.10.2023.
16:32
profimedia
VOYO logo

Francuska pjevačica i bivša manekenka Carla Bruni (55) je nedavno iznenadila svoje obožavatelje objavom na društvenim mrežama u kojoj je priznala da joj je prije četiri godine dijagnosticiran rak dojke. Pjevačica je podijelila tu šokantnu vijest tijekom listopada, koji je posvećen podizanju svijesti o raku dojke.

Bolest otkrila na vrijeme

U videu je otvoreno govorila o svom iskustvu s dijagnozom raka dojke, ističući da je prošla kroz uobičajeni tretman za ovu vrstu raka, uključujući operaciju, radioterapiju i hormonsku terapiju. Naglasila je svoju sreću što je bolest otkrivena u ranom stadiju, a to je, kako ističe, zasluga redovnih mamografija koje je rutinski provodila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije četiri godine dijagnosticiran mi je rak dojke. Operacija, radioterapija, hormonska terapija… Prošla sam uobičajeni tretman za ovu vrstu raka", otkrila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potaknula druge na mamografiju

Carla je naglasila važnost redovitih mamografija i izrazila zahvalnost što je upravo taj oblik prevencije pomogao da se bolest otkrije na vrijeme. Priznala je da joj je bilo teško godinama šutjeti o svom iskustvu, ali je sada odlučila podijeliti svoju priču kako bi potaknula druge žene da redovito odlaze na mamografiju.

Image
ODMAH OBJAVILA FOTKU U TOPLESU: /

Carla Bruni otvorila Instagram i ogolila grudi pred bratom

Image
ODMAH OBJAVILA FOTKU U TOPLESU: /

Carla Bruni otvorila Instagram i ogolila grudi pred bratom

"Bolest nije imala vremena uznapredovati. Zašto? Jer svake godine na isti datum radim mamografiju. Da nisam radila jednu svake godine, danas ne bih imala lijevu dojku", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Rak dojke najčešći je oblik zloćudne bolesti kod žena u RH. Simoni je dijagnosticiran u trudnoći: 'Bilo je šokantno'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo