BRAD PITT POLUDIO KADA JE ČUO DA JE WEINSTEIN DIRAO GWYNETH PALTROW: / Zabio ga u zid i zaprijetio: 'Ubit ću te!'

Iako je već ranije rekla da se Pitt suočio s Weinsteinom nakon što mu je rekla da ju je seksualno uznemiravao, Paltrow je tek sada ispričala kako je to stvarno izgledalo.

24.5.2018.
12:08
AFP
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Gwyneth Paltrow je napokon odlučila ispričati što se točno dogodilo u okršaju između njezinog bivšeg dečka Brada Pitta i Harveyja Weinsteina nakon što mu je glumica, tada djevojka, rekla da ju je producent seksualno uznemiravao.

Paltrow je u showu Howarda Sterna rekla da su se njih dvojica suočili na premijeri Hamleta na Broadwayu 1995. godine. Ispričala je da je Pitt pritisnuo seksualnog predatora uza zid te mu rekao:

"Ako joj zbog tebe ikad više bude neugodno, ubit ću te."

Rekla je da Pitta izuzetno cijeni zbog toga, jer tada još nije bila slavna i nitko se ne bi zauzeo za nju.

Paltrow je otkrila i da je čitavo prošlo ljeto bila u kontaktu s novinarkom New York Timesa Jodi Kardon bez da je itko za to znao. Ona je bila jedna od prvih glumica koje su javno progovorile o ponašanju osramoćenog producenta. Tada je rekla da se Pitt suočio s Weinsteinom, no nije govorila o detaljima.

Incident koji je Paltrow doživjela s Weinsteinom dogodio se kada je imala 22 godine. On joj je tada dao glavnu ulogu u adaptaciji romana Jane AustenEmma. Prije početka snimanja, pozvao ju je u svoj apartman u hotelu da razgovaraju o poslu. No, Weinstein je pokušao odvući Gwyneth u spavaću sobu na masažu, što je ona odbila. Rekla je da ju je to jako povrijedilo jer je u Weinsteinu vidjela zaštitnika.

“Bila sam klinka, bila sam prestravljena”, otkrila je Paltrow. Sve je ispričala svom tadašnjem dečku Bradu, a on je to riješio na 'muški' način.


Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali