BIZARNA KOMPLIKACIJA: / Neven Ciganović bio na operaciji nosa pa potom završio na još trima operacijama penisa

Nakon operacije nosa u Iranu, Ciganović je završio na trima operacijama penisa. Trenutačno je u Beogradu gdje se oporavlja.

4.9.2017.
20:50
Instagram/Neven Ciganović
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Neven Ciganović nije mogao ni zamisliti da će njegova operacija nosa imati posljedice na njegovu penisu. Stilist je bio na operaciji devijacije septuma u Iranu za dokumentarni film koji britanski Channel 4 priprema o njegovu životu, no stvari su krenule po zlu.

"Dali su mi opću anesteziju na koju sam odreagirao kako sam odreagirao", rekao je Ciganović (45) za 24 sata.

Naime, nakon što su ga uspavali, Nevenu je tijekom operacije dijagnosticiran prijapizam. To je bolna, dugotrajna, abnormalna erekcija nevezana uz seksualno uzbuđenje.

Ciganović je nakon dijagnoze bio na dvjema operacijama u Zagrebu, a sada se oporavlja u Beogradu gdje je bio na još jednoj, dakle, trećoj. Kaže da je otišao na liječenje u Srbiju jer srpski liječnici imaju više iskustva s ovom dijagnozom nego hrvatski.

"Ležim u beogradskoj bolnici od petka. Nažalost, ne dobivam analgetike jer ih ovdje ne izdaju pacijentima tako da i dalje trpim nenormalne bolove. Moram ležati još pet, šest dana", rekao je modni stilist za24 sata.

Cigi je operacijom želio korigirati devijaciju septuma s kojom se muči već 22 godine, otkako je prvi put operirao nos. Iako je ovo mučno iskustvo, kaže kako neće odustati od estetskih operacija.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali