Korisnica TikToka sincindy podijelila je nekoliko videa u kojima se prisjetila susreta s brojnim zvijezdama dok je radila u korisničkoj službi na aerodromu u Los Angelesu.

Interakcije sa slavnima rangirala ih je prema ocjenama od 1 do 10, s time da 1 označava najneljubazniju zvijezdu, a 10 najljubazniju.

U prvom videu Cindy se prisjetila susreta s repericom Nicki Minaj. "Nije htjela izaći iz aviona dok svi ostali nisu izašli, što je nedopušteno budući da stjuardese također moraju izaći. Bila sam njezin fan i jako sam se razočarala", rekla je djevojka.

Arogantna Kendall, simpatični Pattinson

Dobar dojam na nju nije ostavila ni manekenka Kendall Jenner koja je dobila ocjenu 2/10. "Nije bila prijateljski nastrojena i hodala je uokolo arogantno", objasnila je Cindy.

S druge strane, Dakoti Johnson dala je ocjenu 9/10, dodavši kako je glumica zaboravila svoju putovnicu. Cindy kaže da je Johnson bila pristojna i da su se dobro nasmijale zbog njezinog propusta.

Robert Pattinson, zvijezda 'Sumrak' sage, dobio je ocjenu 10/10 jer je bio pristojan i upitao Cindy kako joj protječe dan. "Namignuo mi je, zbog čega se 13-godišnjakinja u meni gotovo onesvijestila", rekla je.

Istu su ocjenu dobili glumac Chris Hemsworth, poznat po ulozi Thora, kao i YouTuber Jefree Starr.

Cindy je za BuzzFeed otkrila kako ju je za cijeli projekt inspirirala TikTokerica Julia Carolan koja je nedavno objavila nekoliko videa o svojim iskustvima sa zvijezdama dok je radila kao hostesa u luksuznom njujorškom restoranu.