Play ponuda

KIRSTY BERTARELLI / Bivša missica razvodom od švicarskog tajkuna postala bogatija od kraljice Elizabete, a sad će prestići i Jaggera

Image
Foto: Instagram/kirstybertarelli

Kirsty Bertarelli se u tajnosti razišla od supruga Ernesta, a u brakorazvodnoj parnici postala je bogatija za čak 350 milijuna funti

7.10.2021.
19:56
Instagram/kirstybertarelli
Play ponuda

Bivša Miss Velike Britanije Kirsty Bertarelli razvela se od supruga milijardera Ernesta Bertarellija te je postala bogatija za vrtoglavih 350 milijuna funti. Tako je postala bogatija i od kraljce Elizabete II.

Bertarelli se nakon 21 godine braka u tajnosti razvela od supruga Ernesta švicarskog poduzetnika i milijardera. Od javnosti su skrivali svoje probleme u vezi te je razvod iznenadio strane medije.

"Ernesto i Kirsty Bertarelli s tugom potvrđuju da su se razveli. Zajedno su donijeli tu odluku i rastali su se u dobrim odnosima", izjavio je glasnogovornik.

Image
ELIZABETA I DAVID, KUD' ĆETE S TOLIKOM LOVOM? /

Studija otkrila koja imena imaju najveće šanse da se prljavo obogate i popis zbilja golica maštu

Image
ELIZABETA I DAVID, KUD' ĆETE S TOLIKOM LOVOM? /

Studija otkrila koja imena imaju najveće šanse da se prljavo obogate i popis zbilja golica maštu

Zajedno imaju troje djece

50-godišnja manekenka i pjevačica sa suprugom je dobila troje djece, a godinama su ih svrstavali među najbogatije ljude u Velikoj Britaniji s čak devet milijardi funti na računu. Svoj privatni život vješto su skrivali od javnosti, a činilo se kako žive pravu obiteljsku idilu.

Kirsty, rođena Roper, 1988. postala je Miss UK i iste godine bila druga pratilja na izboru Miss World. Kasnije je razvila uspješnu karijeru kao pop pjevačica i kantautorica, a svog budućeg supruga upoznala je 1997. godine na večeri na Sardiniji. Bogatstvo Bertarelli para ranije ove godine procijenjeno je na vrtoglavih 9.2 milijardi funti, otprilike 81.2 milijardi kuna. 

"Dogovor u vezi isplate bio je velikodušniji nego što je trebao biti. Nisu htjeli razvlačiti postupak, a Ernesto je htio priznati dužinu njihovog braka", izjavio je prijatelj para.

Kirsty je danas bogatija od Micka Jaggera, Adele i Eda Sheerana, a sustigla je umalo i kraljicu Elizabetu, čije se osobno bogatstvo procjenjuje na 365 milijuna funti.

Play ponuda
Play ponuda