I najpoželjnija žena svijeta želi puno toga promjeniti na sebi

Angelina Jolie u posljednje je intervjuu otvoreno progovorila kako se njezinom odnosu s mužem, Bradom Pittom, promijenio te što želi popraviti kod sebe kao žena i majka.

Angelina Jolie, koja se u posljednje vrijeme posvetila ulozi redateljice, otvoreno je progovorila kako se njena veza s Bradom promijenila, uslijed roditeljstva, a i zbog njihovog zajedničkog rada: Angeline kao redateljice, a Brada kao glumca.

Svoj su medeni mjesec proveli u snimanju Angelininog filma, By the Sea, u kojem glavnu ulogu ima Brad i ona.

“Htjeli smo jedan drugog inspirirati, htjeli smo biti umjetnici i vidjeti što će iz toga proizaći. Imala sam puno trenutaka s glumcem, a on je imao puno trenutaka s redateljicom”, rekla je Angie.

Govoreći o njihovom braku, Angelina je rekla da se njihova veza promijenila.

“Dovoljno smo sretni da možemo biti u tako neobičnoj situaciji. Vjenčali smo se, naše šestero djece bilo je dio toga. Tako smo se obvezali na zajednički život, ne zato što smo trebali, nego zato što smo apsolutno sigurno da smo obitelj”.

Angelina je otkrila i da se katkad i nastoji promijeniti.

“Imam trenutke kada odlučim da ću biti bolja žena. Kada mu kažem da želim naučiti kuhati, on me podsjeti da moram znati u čemu sam zaista dobra. Ja mu onda kažem da stvarno želim naučiti biti supruga. On zna u kojim sam situacijama dobro žena i dobra majka”, kazala je.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr