Play ponuda

NEUGODNO ISKUSTVO / Anđa Marić bijesna zbog birokracije: 'J***m vam mater, vi ste država! Morala sam dokazati da još uvijek imam multiplu'

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Anđa Marić ljutnju je podijelila s pratiteljima na Twitteru

16.3.2023.
15:35
Emica Elvedji/PIXSELL
Play ponuda

Pjevačici Anđi Marić (46) u prosincu prošle godine ukinut je doplatak jer je morala dokazati da i dalje ima dijagnozu multiple skleroze, a ljutita pjevačica sve je podijelila sa svojim obožavateljima na Twitteru.

'Nažalost, to je naša država'

"Danas me zovu da mi je ipak odobren doplatak koji mi je ukinut prošle godine u 12. mjesecu jer sam morala doći dokazati da još uvijek imam multiplu", započela je.

"Iako me nisu zvali na vještačenje i nisu dizali telefon i odgovarali na mail", poručila je pjevačica i dodala kako je nazvala pravnika, no ni on nije imao dobar odgovor.

"I pravnik socijalne Trešnjevka mi je rekao da sudeći po aplikaciji koju on ima, ne vidi da mi je ikada ukinut doplatak i da je nažalost to naša država", objavila je Anđa tako u utorak.

Play ponuda

"J***m vam mater, vi ste država, ja sam država i svi smo mi država. Tko mi kriv što sam pozitivna. Ne zaslužujem pomoć i potporu", zaključila je.

Podsjetimo, liječnici su prije 12 godina dijagnosticirali Anđi multiplu sklerozu, a ona aktivno govori o borbi s opakom bolešću i svoj napredak dijeli često s pratiteljima na društvenim mrežama.

Play ponuda