AFERA 'LAŽNI MAGISTAR': / Marko Grubnić opet nam je lagao, prijeti mu kazna do 15.000 kuna

Stilist Marko Grubnić nedavno se na Instagramu pohvalio kako je postao magistar poslovnih komunikacija i kako mu je to druga diploma.

3.8.2016.
8:48
Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Modni mačak Marko Grubnić nije postao magistar poslovnih komunikacija, kako se pohvalio na Instagramu, nego je stekao titulu stručnog specijalista na Veleučilištu VERN koje je upisao 2014. godine.

"Sretan sam i ponosan na sebe jer sam dobio i drugu fakultetsku diplomu. Postao sam magistar poslovnih komunikacija. Definitivno moja najbolja odluka u životu je što sam upisao magisterij jer obrazovanje nam daje širinu i otvara nove prilike", napisao je Marko.

Titula magistra može se dobiti jedino ako se završi studij na Sveučilištu što stilist očito prešućuje, piše 24 sata.

Ovo mu nije prvi put

Grubnića zbog lažnog navođenja akademskog naziva može dopasti kazna od 300 do 15.000 kuna. No, Mačku ovo nije prvi put da laže o svom obrazovanju. Prije sedam godina tvrdio je da je završio Pravni fakultet u Osijeku te mu roditelji zbog toga doma plaču od sreće. Ispostavilo se da je Marko, nakon devet godina studiranja, završio trogodišnji studij Upravnog prava na Veleučilištu u Slavonskoj Požegi.

Profesori se čudili

"Ne znamo zašto nije rekao da je diplomirao kod nas. Bio je redoviti student i odslušao je sva predavanja u tri godine", rekli su tada profesori s Veleučilišta.

Samoprozvani je magistar Grubnić na Instagramu objavio sretnu vijest o tituli koju je navodno dobio, pozirajući sa čašom šampanjca i zlatnom kapom na glavi.

"Ponosno okrećem novu životnu stranicu te s osmijehom idem u nove životne pobjede", najavio je Grubnić, koji se već 'proslavio' fotošopiranim selfiejima.

Ovo mu je druga 'afera' ove godine - Photoshopom je proputovao svijet, a uhvaćen je i kako nosi lažni Fendi kaput.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali