Play ponuda

HM, HM... / Zvijezda 'Očeva izbora' čeka curicu? Fanovi uvjereni da je lijepa glumica detaljem u novoj objavi otkrila spol bebe

Image
Foto: RTL Screenshot

Aslı Enver u seriji ‘Očev izbor’ utjelovila je požrtvovnu policajku na tajnom zadatku. Glumačku divu u ‘Očevu izboru’ gledatelji imaju priliku gledati od ponedjeljka do petka u 21.15 sati samo na RTL-u

25.1.2023.
10:34
RTL Screenshot
Play ponuda

Turska glumačka diva Aslı Enver, koju trenutno imamo prilike gledati u RTL-ovoj hit seriji'Očev izbor', navodno je otkrila spol svoje bebe. Nakon što se turskim medijima proširila informacija da je 38-godišnja glumica trudna, obožavatelji ne prestaju tražiti znakove iz kojih tumače je li Aslı potencijalno otkrila spol svog djeteta. Podsjetimo, zgodna turska glumica udala se nakon par mjeseci veze za poduzetnika Berkina Gökbudaka. U studenom prošle godine izrekli su sudbonosno 'da' na intimnoj ceremoniji, a turski mediji navode da je odluci da tako brzo stupe u brak kumovala i trudnoća glumice.

Image
I NJOJ JE KONAČNO SVANULO /

Uloga života pred turskom divom? Zvijezda 'Očeva izbora' nakon niza ljubavnih brodoloma napokon našla sreću

Image
I NJOJ JE KONAČNO SVANULO /

Uloga života pred turskom divom? Zvijezda 'Očeva izbora' nakon niza ljubavnih brodoloma napokon našla sreću

Iako Aslı nije potvrdila da je u drugom stanju, turski mediji pišu da je indikativno što je tako brzo ušla u brak, ali i otkazala projekt na kojem je trebala raditi. Navodno je odlučila povući se i trudnoću provesti u miru pa je otkazala poslovne obaveze, sve kako bi sačuvala sebe nepotrebnog stresa, ali i do kraja uživala u blaženom stanju.

Zvijezda 'Očeva izbora' navodno se rasplakala kada je saznala da je trudna, a obožavatelji smatraju i da je diskretnom objavom na Instagramu otkrila da čeka curicu. U šetnji sa suprugom glumica je fotografirala plažu, a ispod objave stavila je ružičasto srce. Mnogi to tumače kao poruku da stiže nasljednica.

Iako bi obožavatelji očito željeli saznati što više o braku i trudnoći glumice, Aslı Enver ne želi pričati s medijima o trudnoći. "Za takve teme je i dalje prerano", rekla je nedavno glumica.

Aslı Enver inače je jedna od najbolje plaćenih turskih glumica, a u seriji ‘Očev izbor’ utjelovila je požrtvovnu policajku na tajnom zadatku. Glumačku divu u ‘Očevu izboru’ gledatelji imaju priliku gledati od ponedjeljka do petka u 21.15 sati samo na RTL-u!

Play ponuda
Play ponuda