Play ponuda

VIDEO: / Opet su to učinili! Pogledajte poljubac koji je izazvao oduševljenje

shimmer fallback

Johnny Depp gostovao je u showu Jimmyja Kimmela povodom promocije novog filma Transcendence, a tu je priliku iskoristio i da se on i voditelj opet poljube.

9.4.2014.
9:04
Play ponuda

Glumac Johnny Depp (50) sigurno nije očekivao da će voditelj showa Jimmy Kimmel Live! izraziti žaljenje zbog toga što se glumac nedavno zaručio s Amber Heard (27).

'Ne volim započinjati emisiju negativno ili čudno, ali posljednji put kad si bio ovdje u lipnju 2013. godine mi smo se poljubili. Zajedno smo se smijali. Zaista se činilo kao da među nama ima kemije i onda sam čuo da si se zaručio. Nisi me nazvao, nisi poslao poruku. To je nepristojno. Došao si tu, napravio to što si napravio i onda si samo nestao. Želiš li nešto reći na to?' rekao je komičar Jimmy Kimmel.

Na to mu je Johnny, koji je ovom prilikom došao promovirati svoj novi film Transcendence, odgovorio da se osjeća loše zbog toga, ali i da sve prolazi kad su njih dvojica u pitanju.

Jimmy je oduševljeno zaključio da to onda znači da je on još u 'igri', a Johnny mu je to potvrdio te svoje usne namazao balzamom za usne.

'Hoćemo li učiniti to? Hoće li se dogoditi?', pitao je Kimmel u jednom trenutku.

I njih dvojica su se opet poljubili zbog čega je publika u studiju bila oduševljena.

Između ostalog, Kimmel je svom gostu rekao i da bi volio s njim ići na medeni mjesec: 'Bilo bi to strašno iskustvo za nju, za sve nas', nadodao je Kimmel, a Johnny se nasmijao te rekao da će se raspitati.

//www.youtube.com/embed/D8KkZdEAXVI

Play ponuda
Play ponuda