USKORO KREĆE NOVA DOMAĆA SERIJA NA RTL-U: / Enis Bešglagić, Zuhra i ekipa u urnebesnoj priči o karakterima i obitelji

Radnja prati obitelj koja, djelomično prisilno, mora živjeti pod istim krovom

26.10.2020.
15:33
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kad se na jednom mjestu nađu različiti karakteri koji potom i različito doživljavaju situacije, šanse da će sve ići po planu svedene su na minimum. Kad se tomu doda i činjenica da su svi ti karakteri zapravo članovi jedne obitelji pa si dozvole dati više oduška no što se očekuje, jedino zagarantiran jest – smijeh. Upravo se na tome temelji radnja nove RTL-ove humoristične serije, 'Blago nama', koja će se uskoro emitirati na malim ekranima.

Glavne uloge u seriji igraju ponajbolja glumačka regionalna imena: Enis Bešlagić, Hristina Popović, Tara Rosandić, Filip Križan, Žarko Radić i Zlatan Zuhrić Zuhra, dok radnju serije potpisuju Mirna Miličić, Vlado Bulić te Goran Rukavina, koji je ujedno i redatelj serije.

Radnja prati obitelj koja, djelomično prisilno, mora živjeti pod istim krovom. Kod Borisa i Ane, mladog bračnog para, spletom okolnosti nenadano se useljava njezina sestra sa cijelom svojom obitelji, ali i njihov otac. Generacijski sraz popraćen i različitim životnim ambicijama dovodi do raznih zabavnih i smiješnih situacija u kojima se može pronaći baš svatko.

Sukobljeni karakteri

Humoristična serija 'Blago nama' donosi priču o sukobljenim karakterima i odnosima punim šaljivog nerazumijevanja među članovima iste obitelji koja, djelomično prisilno, mora živjeti pod istim krovom. Kod Borisa i Ane, mladog, pomalo uštogljenog i ambicioznog bračnog para, nenadano se useljava njezina sestra s cijelom svojom prilično opuštenom i glasnom obitelji, a zajedno s njom stiže i njihov otac, čangrizavi umirovljenik. A kad se toliko šarolikih karaktera nađe na istom mjestu, smijeh i dobra zabava su garantirani. Razlike među generacijama, ponekad zamršen bračni i roditeljski odnosi, ''ljubav'' tasta i zetova ili svekrve i snahe samo su neke tipične situacije s kojima se vrlo lako može poistovjetiti baš svaki gledatelj.

„Mislim da će publika sa zadovoljstvom gledati epizode sa svojom obitelji, zabavit će se, a smatram da nam u ovom trenutku to najviše treba. Gledatelji mogu očekivati seriju u kojoj će prepoznavati situacije koje su stvarne i koje su svuda oko njih. Atmosfera je odlična! Što duže radimo, to bolje prisvajamo likove koje tumačimo“, ističe Enis Bešlagić koji od prvog dana nosi titulu najvećeg zabavljača u ekipi pa se tako Hristina Popović, Enisova supruga u seriji, požalila na česte upale trbušnih mišića od silnog smijanja koje ponekad toliko obuzme čitavu ekipu da im je teško ozbiljno započeti scenu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali