Play ponuda

U novoj epizodi serijala Ljubav je na selu sama neugodna iznenađenja!

shimmer fallback

Ljubav je na selu postaje sve zanimljivija! U četvrtoj epizodi gledatelji će vidjeti kako su se kandidati snašli na imanjima farmera i farmerica.

14.10.2014.
11:19
Play ponuda

Uzbudljivo će biti vidjeti kako su se Danine kandidatkinje snašle u visokim potpeticama na grbavom bračkom kamenu, te koja je od njih najbolje iskoristila domaćinovo uzbuđenje na dočeku.

Dok je na Braču veselo, u Istri se Marjana muči s mišlju da li je odabrala najbolje kandidate za dolazak na farmu, a nije joj draga ni informacija koju mora priopćiti svojim izabranicima. Dečki će na farmu doći dobro raspoloženi, ne sluteći da ih već prvog dana kod simpatične Istrijanke čekaju neugodna iznenađenja.

Matija je, pak, svoje djevojke odmah odlučio upoznati sa svojom majkom jer mu je njezino mišljenje jako bitno. Je li mama samozatajna kao i sin ili će odmah reći što misli, djevojke će saznati već pri upoznavanju.

U Slavoniji je bilo za očekivati toplu dobrodošlicu, no bez obzira na to, Ivičine dame jako su se iznenadile onime što ih je dočekalo u dvorištu. Nisu očekivale niti susret s njegovom kćerkom, koja im je odmah na vratima objasnila pravila ponašanja u kući.

A dok su Ivičine kandidatkinje morale nositi sa pravilima, Draganini kandidati su imali još teži zadatak – pronaći njezino selo! Ličko selo farmerice Dragane nije bilo lako pronaći, što je jedan od kandidata pretvorio u svoju prednost, poslavši drugu dvojicu na krivi put. No, je li se to mladoj Ličanki svidjelo?

Uz dogodovštine sa farmi, gledatelji će pobliže upoznati i svakog kandidata, koji će otkriti svoje adute ali i pokušati prikriti svoje slabosti, no hoće li u svemu tome uspjeti, ne propustite pogledati u utorak, od 21.00 sat, na RTL Televiziji, u novoj epizodi Ljubav je na selu!

Play ponuda
Play ponuda