TV PREPORUKA DANA: / Pred Dinamom je posljednja prepreka za plasman u Ligu prvaka, švicarski Young Boysi

Image
Foto: Igor Soban/PIXELL
22.8.2018.
9:55
Igor Soban/PIXELL
VOYO logo

HRT2, 11.50, ROMANTIČNA KOMEDIJA, Zabranjena ljubav

Adam i Eden upoznali su se kao tinejdžeri kad se on penjao na planinu da se približi svijetu kamo mu je bio zabranjen pristup. Kad su ih otkrili, odmah su ih razdvojili. Otad je prošlo deset godina, Adam (J. Sturgess) se bavi receptima svoje pratete i ugleda na TV-u Eden (K. Dunst). Odluči doći do nje bez obzira na opasnosti i prepreke koje ga čekaju na tom putu te se izboriti za ljubav.

Image

HRT2, 13.40, OBITELJSKA DRAMA, Ljubav je vječna radost

Clark otputuje na zapad u posjet kćeri Missie i zetu Willieju. Za vrijeme njegovog posjeta Kathy, novorođena kći Willieja i Missie, umre. Zemljoposjednik i gradonačelnik Doros zaposli Willieja na mjestu gradskog šerifa nakon što shrvana Missie da otkaz na poslu učiteljice. Doros iskorištava Willieja na šerifskoj dužnosti kako bi istjerao rančere koji nisu redovito otplaćivali zajmove. Missie jednoj od tih obitelji pomogne prodajom svojih najvećih dragocjenosti, među kojima je i zlatni medaljon koji je dobila od majke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

HRT3, 19.00, GLAZBENA KOMEDIJA, Victor, Victoria

Pariz tijekom 30-ih godina prošlog stoljeća. Privlačna Victoria Grant (J. Andrews) darovita je pjevačica i zabavljačica koja u potrazi za angažmanom uzaludno obilazi audicije. Jedne hladne zimske večeri odluči bez novčića u džepu priuštiti si večeru u luksuznom restoranu. Ondje ju zamijeti Carroll "Toddy" Todd (R. Preston), sredovječni homoseksualac koji je upravo prekinuo vezu s mladim Richardom (M. Jamieson). Pomogne joj izvesti prevaru da izbjegne plaćanje računa i ponudi joj privremeni smještaj u svom stanu. Kad se Victoria presvuče u njegovu odjeću, Toddy zaključi da djevojci sasvim dobro pristaje muško odijelo. Štoviše, uz promijenjenu frizuru i malo šminke Toddy shvati da bi Victoria mogla svakog zavarati izgledom. Očajnički želi posao i pristane postati grof Victor Grezinski koji u pratnji Toddyja posjeti impresarija Andrea Cassella (J. Rhys-Davies).

Image

HRT1, 20.05, DRAMSKA SERIJA, Mjesto koje zovem dom

George zamoli obitelj da se ponašaju uobičajeno dok on planira kako će ih sve zaštititi od Regine. Sarah se napokon suoči s Gordonom. Harryja napadne neprijateljska gomila dok je na rođendanskoj proslavi s Jamesom. Gordonov povratak na površinu izvlači napola zakopane sumnje narednika Taylora o Regini. Jack Ginu daje savjet o vezi. Jamesova i Henryjeva veza se poljulja. Anna i Gino imaju još više problema u braku. Henry Jamesu i Oliviji otkriva svoju sramotnu tajnu. Regina se ponaša sve više nepredivljivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

DOMA TV, 20.30, AKCIJSKA SERIJA, Navy CIS

McGee otkriva da mu je netko ispreturao cijeli stan. Riječ je o pljačkašu koji pokušava pronaći predmet velike vrijednosti koji je negdje u stanu skrio osuđivani kriminalac koji je prethodno živio u tom stanu. Uz to, kongresnica Flemming (Mary Stuart Masterson) pokušava uvjeriti ravnatelja Vancea da karijeru nastavi u politici.

Image

RTL2, 20.40, KRIMI SERIJA, Monk

Svi tragovi upućuju da je krivac ubojstva kung fu zvijezda koja je mrtva pa Monk mora riješiti zagonetku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

HRT2, 21.00, NOGOMETNA LP - PLAY OFF: Young Boys - Dinamo

S optimizmom utemeljenim na dosad ostvarenim rezultatima, spremni i odlučni napraviti korak prema skupinama Lige prvaka, nogometaši Dinama večeras će u prvoj utakmici posljednjeg pretkola Lige prvaka. Suparnik je švicarski prvak Young Boys, ozbiljan protivnik koji je naslov slavio s uvjerljivih petnaest bodova prednosti u odnosu na Basel i koji je zasad nepogrešiv u otvarajućim utakmicama u tamošnjem prvenstvu. No, Dinamo svakako ima svoje adute, želju i san ostvariti nešto 'opipljivo' u Europi.

Image
Foto: Dalibor Urukalović/PIXELL

Igrači Dinama

HRT1, 21.55, KRIMI SERIJA, Počivali u miru

Na obrednoj čistini u šumi pored Globina pronađen je leš. Ubijen je muškarac, a način ubojstva sugerira da je u pitanju bilo ritualno obredno žrtvovanje. Prva na listi sumnjivih je Marija i Romano zapovijedi njezino uhićenje. Marija nema alibi, ali odbija priznati krivnju. Lucija ne može odoljeti strasnoj vezi, a Željka muči ljubomora. Marijin sin Damir utjehu traži u druženju s Lorenom. Zoltan, koji je spornu noć također proveo izvan svog doma, poduzima sve korake da i njega ne osumnjiče, no Franka otkriva poveznicu između mađarskog direktora i ubijenog muškarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

HRT2, 23.40, POLITIČKI TRILER, Pucanj nije brisan

Jack Terri (J. Travolta), stručnjak za specijalne efekte, bivši policijski tehničar, slučajno svjedoči automobilskoj nesreći. U automobilu koji se survao u rijeku bilo je dvoje ljudi, a Jack uspije spasiti samo ženu. Kasnije dozna da je žena protitutka Sally (N. Allen), a da je muškarac bio predsjednički kandidat i važna politička figura. Vrpca sa zvukovima koje je u tom trenutku snimao - za svoju zbirku zvukova iz prirode - navodi ga na sumnju da nesreća nije bila slučajna. Istražujući, otkriva mrežu urote i zločina, ali i ne sluti razmjere cijelog slučaja.

Image

NOVA TV, 23.55, KRIMI DRAMA, Muškarci koji mrze žene

Prije četrdeset godina Harriet Vanger nestala je s obiteljskog okupljanja. Njezino tijelo nije pronađeno, a njezin je ujak uvjeren da je ubojica član njegove povezane, ali disfunkcionalne obitelji. Unajmljuje novinara Mikaela Blomkvista (Daniel Craig) i snalažljivu hakericu Lisbeth Salander (Rooney Mara) kako bi istražili slučaj. Kada povežu nestanak Harriet i brojna groteskna ubojstva koja su se dogodila prije četrdesetak godina, počinju otkrivati tamnu povijest obitelji. Ali Vangerovi su jak klan i Blomkvist i Salander će morati otkriti koliko su daleko spremni ići da bi zaštitili sami sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo