Play ponuda

SKUPO PLATILA GRESKU / Martina u gorkim suzama napustila show Nove TV

shimmer fallback
11.5.2015.
12:05
Play ponuda

Kako vrijeme sve vise odmice, u kuhinji ostaju samo najbolji i najizdrzljiviji, a najmanja pogreska skupo se placa. Svoju gresku preskupo je platila Martina koja je napustila MasterChef.

"Martina, ti uopce nisi losa kuharica. Ti si nama stalno pokazivala da mozes, medutim imas neki problem, a to je koncentracija ili nervoza. Ti sama sebi kopas jamu pod svoje umijece koje je vrlo pristojno. Sada si napravila kardinalne greske i mi te nismo mogli gledati kako ponavljas to lose", kazao joj je Andrej oprostivsi se s njom. "Dobila si dovoljno prilika, nekako smo te gurali i drzali naprijed jer si imala potencijala, nisi ga uspjela realizirati. Ja imam osjecaj da ti je ovo sve postalo prestresno i da se jednostavno zbog toga ne mozes koncentrirati“ porucio joj je Dino s kojim je imala posljednji okrsaj u MasterChefu.

Priliku za borbu i ostanak u daljnjem natjecanju Martina je dobila u Stres testu, no za to se nije uspjela izboriti te je napustivsi MasterChef izjavila: "Osjecala sam se stvarno posebno ovdje. Jako mi je bilo drago sudjelovati u ovom showu."

Na kusanju je bilo jako zanimljivo. Andrej je zakljucio kako vecina natjecatelja ne zna pravilno skuhati rizu, ali da ako nista drugo, barem su okusi njihovih jela bili na nivou, a s njim se slozio i Radovan te dodao: "Osim nekih bas brljotina, bilo je tu jako lijepih, istancanih okusa. Ja sam danas nekako pozitivno prema vama naklonjen!" dok im je Dino porucio kako je vazno da iz MasterChef kuhinje izadu bogatijeg znanja.

Prvi na crti kusanja bio je Ante. Dobio je odlicne komentare i kompliment da je pokazao kolegama kako napraviti rizu pravilno.

Radovanu se svidio okus kojega je nazvao pravim kineskim te dodao: "Ja ti cestitam, a jos vise mi se svida ova hrabra prezentacija!" Ratko je takoder dobio dobre komentare iako Andrej nije bio siguran bi li njegovo jelo nazvao orijentalnim ili karipskim.

Za Ivino jelo Dino je rekao da je jako zanimljivo te dodao: "Lijep tanjur, ali ima jos mjesta za poboljsanje!" Martini je joj je rekao kako je bjesomucno mijesala rizu i na taj nacin unistila te da su svi radili greske, ali da je ona napravila najvecu na sto Martina nije uspjela suspregnuti suze. Misel je Andrej samo komentirao: "Nije ti neko jelo, fali ti soli", dok je Robert s druge strane svoje jelo presolio.

Ivana je ziriju prezentirala jelo koje im se jako svidjelo, iako je Andrej pozelio da je malo zesce. Zvjezdana je servirala jako malu porciju, koja je bila ukusna, ali je i ona rizu 'ubila u pojam'. Radovan joj je porucio: "Ja bih volio da se ti upustis malo u grublje stvari, a da ne budes samo curica Zvjezdana, nego da budes kuharica zena – jaka!"

Elenin tanjur je bio dobro prezentiran, ali Dino nije nasjeo na foru da s kikirikijem sakrije lose kuhanu rizu pa joj je i sam kazao: "Ovu tvoju fori da mi sakrijes kako je riza lose kuhana s hrskavim kikirikijem ti nisam kupio!"

Prema komentarima zirija, najboljima su proglaseni Ratko i Ante, a Dino je takoder pohvalio jos i Ivanu dok su Stres testu pristupili: Misel, Robert, Martina i Zvjezdana, a zadatak je bio napraviti Samose – indijske przene trokutice.

Kusanje je bilo dosta kratko, uglavnom nisu bili zadovoljni. Zvjezdanini su bili dosta ukusni iako nisu izgledali narocito. Misel je dobila komentar da su neuredni, ali zabavni u formi s time da je punjenje od mesa malo dosadno. Martina je preprzila meso, a Robertove ogromne samose Andrej je komentirao kao 'krapinske', dok je Dino rekao da je to krizanac izmedu samose i bureka, ali je zakljucak bio da su ukusni.

Play ponuda
Play ponuda